To je to što me zanima!

Forbes otkrio: YouTuber zaradio 350 milijuna kuna prošle godine

Nitko u povijesti YouTubea nije više zaradio od MrBeasta te je time ovaj mladić postavio novi rekord na platformi. Prestigao je dotad najplaćenijeg YouTubera Ryana Kajija (10), koji se bavi recenzijama igračaka
Vidi originalni članak

Jimmy Donaldson (23), poznatiji više kao MrBeast na svom YouTubeu kanalu ima 88.3 milijuna pretplatnika i trenutno je osmi po redu s najviše pretplatnika na cijelom YouTubeu.

POGLEDAJTE VIDEO

Svi njegovi videozapisi zajedno imaju više od 10 milijardi pregleda, a u 2021. godini je objavio video u kojem je u stvarnom životu rekreirao Netflixovu hit seriju 'Squid Game '. Samo taj video je pogledalo više od 200 milijuna ljudi i neko vrijeme je bio prvi na trendingu u Hrvatskoj.

Na YouTubeu je počeo objavljivati prije 10 godina, a 2017. je postao internetska senzacija nakon što je njegov video pod nazivom 'Counting to 100.000' ostvario desetke tisuća pregleda u samo nekoliko dana. Poslije toga počeo je objavljivati videa s izazovima i teškim zadacima te je time zadobio 'titulu vragolana' u tom žanru YouTubea.

MATTIA LEONARDELLI TikTok zvijezda za kojom vrište tisuće obožavateljica priznaje: 'Influencerice mi pišu u inbox...'

MrBeast je prema Forbesovoj ljestvici prestigao najplaćenijeg YouTubera koji je držao tu ljestvicu dvije godine, Ryana Kajija (10), koji se bavi recenzijama igračaka. Sljedeći najplaćeniji YouTuber 2021. godine je Jake Paul (25), dok je treće mjesto zauzeo Markiplier (32).

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare