Video

Komentari 28

TikTok zvijezda za kojom vrište tisuće obožavateljica priznaje: 'Influencerice mi pišu u inbox...'

TikTok zvijezda za kojom vrište tisuće obožavateljica priznaje: 'Influencerice mi pišu u inbox...'

Mattia Leonardelli velika je TikTok zvijezda za kojim 'vrišti' više od 135 tisuća obožavatelja i obožavateljica, a odnedavno je Mattia i novo lice JoomBoos kanala. Evo što je otkrio u intervjuu u JoomBoos magazinu

Lice s jedne od naslovnica novog JoomBoos Videostar magazina je poznata TikTok zvijezda i novi član JoomBoos mreže, Istrijan Mattia Leonardelli. Ovog zanimljivog mladića na TikToku prati više od 135 tisuća ljudi, a u novom je magazinu otkrio pikanterije iz svog života.

- Nisam se nikad javljao drugim influencerima u inbox jer, uvijek sam si mislio, pa tko sam ja da im se javljam i da im nešto pišem. A danas? Danas meni poznate influencerice pišu u DM, ali neću vam baš otkrivati o kojim se influencericama radi - govori samozatajni Istrijan, koji nije previše kompliciran kad su cure u pitanju. Važno mu je, kaže, da je djevojka pametna, zabavna i, ipak, niža od njega! A čime ga najviše može osvojiti svaka cura? Plavim očima, priznaje.

Mattia je odnedavno novi član JoomBoosa, a od uključivanja u najjaču mrežu kanala za mlade u državi, a i šire, očekuje samo super zabavu i sve najljepše. Već su ga sad svi odlično prihvatili, a s vremenom se nada da će neka poznanstva prerasti i u prijateljstva.

- Očekujem, naravno, dobru zabavu i nadam se da ću steći i neke nove prijatelje ovdje - ispričao je simpatični Mattia za najnovije izdanje JoomBoos Videostar magazina, koji je od danas na svim kioscima Tiska diljem Hrvatske. Osim Mattije, na drugoj naslovnici čekaju vas dobro poznata TikTok lica, joomboosovke Mimiermakeup i SaamoPetraa, koje na društvenim mrežama prati više od 10 milijuna obožavatelja.

Novi, jesenski broj JoomBoos Videostar magazina, najprodavanijeg teen magazina u državi, i ovoga puta donosi i nešto za klince, ali i nešto za njihove roditelje. Uz najzabavnije priče, 24 postera top svjetskih i regionalnih zvijezda te odličnu JoomBoos skandinavku za duge, jesenske večeri, u paketu uz novi JoomBoos magazin dolaze i cool darovi.

JoomBoos #EUnited privjesak za tate, essence šminka za mame i čak dvije cool knjižice; jedna s EU kvizovima znanja i jedna s edukativnim temama za klince! Tu su i teme: zašto je dobro biti Mate Rimac, koja su najpopularnija jesenska jela i koje TikTok frizure svi žele ove jeseni.

Magazin, po cijeni od 35 kuna, pronađite na svim kioscima Tiska diljem Hrvatske i skratite si duge, jesenske večeri uz najbolji teen zabavnik u zemlji!