To je to što me zanima!

FOTO Meghan Markle pokazala je sina Archieja (3): Pogledajte koliko se dječak promijenio

Odmah su krenule priče kako je vojvotkinja od Sussexa to učinila da bi makla pažnju medija s princeze Kate i princa Williama, koji su ovih dana došli u Ameriku
Vidi originalni članak

Baš se promijenio, pisali su pratitelji na društvenim mrežama koji su nakon dugo vremena vidjeli Archieja, sina vojvotkinj i vojvode od Sussexa, Meghan Markle i Harryja. Dječak će početkom svibnja napuniti četiri godine, a zbog nove fotografije postao je zvijezda na društvenim mrežama. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Imala sam osjećaj kao da ga skrivaju, ali drago mi je što smo imali prilike vidjeti ga - istaknuli su fanovi ove 'odbjegle' kraljevske obitelji. Archie se javio s mamom Meghan i bakom Doriom Ragland na videopoziv, a snimka zaslona kruži internetom. 

Razgovarali su s Jotakom Eaddy, izvršnom direktoricom konzultantske tvrtke za društveni utjecaj Full Circle Strategies, ističe The Sun. U pozivu su sudjelovale i američka politička strateginja Donna Brazile i profesorica američkih studija Duchess Harris.

Iako je Meghan skrivala sina gotovo tri godine, i pokazala bi ga eventualno na nekim službenim fotografijama koje bi objavili na njihovim profilima, sad je pozvala Archieja u krilo bez povoda. Naravno da su odmah krenule priče kako je to učinila da bi makla pažnju medija s princeze Kate i princa Williama, koji su ovih dana došli u SAD. 

Osim Archieja, Harry i Meghan dobili su u lipnju 2021. i kćer Lilibet Dianu. 

GALA VEČERA U NEW YORKU Za stolicu pored princa Harryja i Meghan Markle Amerikanci su spremni izdvojiti milijun dolara

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Jelena Palladino 01.12.2022.

    Genetika je čudo. Bila sam sigurna da će mali bii isti majka a kad ono zagasito crvena kosa, zanimljivo

Komentiraj...
Vidi sve komentare