To je to što me zanima!

Fotografa optužila za seksualno napastovanje: Ovo su njegove fotke, Ratajkowski ih još čuva

Uvijek je zabavno vidjeti tvoj rad u printanoj verziji. Jonathan Leder za časopis Darius, napisala je u opis crno-bijelih fotografija na kojima se izvija u toplesu
Vidi originalni članak

Manekenka Emily Ratajkowski (29) trenutačno je tema svih svjetskih medija. Našla se u središtu pozornosti nakon što je optužila fotografa Jonathana Ledera da ju je seksualno napastovao 2012. u njegovom domu u planinskoj regiji Catskills u američkoj saveznoj državi New York, objavio je Page Six.

Ratajkowski je tu optužbu iznijela u članku koji je napisala za časopis New York. Radilo se o neplaćenom snimanju, a njezin zadatak bio je pozirati u donjem rublju. Fotografije sa snimanja manekenka i danas čuva na Instagramu, gdje ih je objavila u travnju 2013.

- Uvijek je zabavno vidjeti tvoj rad u printanoj verziji. Jonathan Leder za časopis Darius - napisala je u opis crno-bijelih fotografija na kojima se izvija u toplesu.

Emily tvrdi da ju je u fotografov dom poslao njezin tadašnji agent. Taj angažman podrazumijevao je i to da prespava. Manekenki je Leder nakon snimanja rekao da pokušaju bez odjeće, što je ona i učinila. 

OPTUŽILA FOTOGRAFA Šokantna ispovijest Emily Ratajkowski: ‘Osjetila sam kako njegovi prsti ulaze u mene...‘

Njih dvoje su se zatim ogrnuli dekom na kauču jer joj je bilo hladno te se sjeća da je trljala stopala kako bi se ugrijala. Fotograf ju je počeo ispitivati o dečkima s kojima je bila, a onda ju je, prema njenim optužbama, napastovao.

- Većine toga što je uslijedilo sjećam se kroz maglu. Jasan mi je samo taj osjećaj. Ne sjećam se da smo se ljubili, ali se sjećam da su njegovi prsti najednom bili u meni. Čvršće i čvršće, gurajući i gurajući ih kao što nije radio nitko prije, a ni nitko poslije njega. Mogla sam osjetiti svoj oblik i zaista me boljelo. Instinktivno sam zgrabila njegovo zapešće i silom ga izvadila iz sebe. Nisam ništa rekla. On se ustao i u tišini povukao na gornji kat - prisjetila se.

Emily je tvrdila kako fotograf ni izdavač Imperial Publishing nisu imali pravo koristiti njene fotografije pa je objavu knjige pokušavala spriječiti pravnim putem. 

- Duboko su nas potresle najnovije (lažne) tvrdnje gospođe Ratajkowski koje je u želji za publicitetom dala časopisu New York. Naravno da gospodin Leder poriče da njezine tvrdnje da je 'napastovana'. Groteskno je tužno da je ona toliko osvetoljubiva da rutinski laže novinarima - rekao je glasnogovornik Imperial Publishinga.

Leder je također rekao kako su optužbe lažne, ali i dodao:

- Svjesni ste o kome pričamo? To je djevojka koja je tada bila gola u časopisu 'Treats!' i koja je gola skakutala u spotu Robina Thickea. Zaista želite da netko vjeruje da je ona bila žrtva?!

Idi na 24sata

Komentari 25

  • max2017 21.09.2020.

    detaljan opis djelogruga rada za prvo zanimanje....?...samo se nesmi kazat..!?

  • ivo B 20.09.2020.

    Makla mu je ruku a on se povukao ... A gdje je tu silovanje

  • BožjaPravda 18.09.2020.

    I svi komentari su od ženomrzaca i ljubomornih žena, kao i uvijek.

Komentiraj...
Vidi sve komentare