To je to što me zanima!

Fotografija Marićevih mišića je završila u američkom showu: Preseksi je za ministra financija

Kladim se da je taj liječnik bio spor s vatom i dezinfekcijom ruke: 'Samo da znaš, najbolji način za steriliziranje područja je da samo nježno stisnem to područje. O da, uskoro smo gotovi', ispričao je voditelj
Vidi originalni članak

Nakon što je ministar financija Zdravko Marić (44) u siječnju privukao pažnju u uskoj bijeloj majici na cijepljenju protiv korona virusa, postao je hit zbog svojih mišića, i to ne samo u Hrvatskoj, već i u svijetu. 

Sada ga je komentirao jedan od najpoznatijih američkih komičara, Stephen Colbert (56), koji vodi popularni 'The Late Show'. Osvrnuo se na nekoliko političara iz europskih zemalja, a na listi se našao i Marić. 

- Čini se da liječnici ovdje pokušavaju naći iglu dovoljno oštru da probije njegov triceps. Pokušavaju li oni naći lijek za deltoide? Što je s osvjetljenjem? - rekao je Colbert, a potom dodao:

- Ovo izgleda kao serija o muškarcu koji je preseksi da bi bio ministar financija. Kladim se da je taj liječnik bio spor s vatom i dezinfekcijom ruke: 'Samo da znaš, najbolji način za steriliziranje područja je da samo nježno stisnem to područje. O da, uskoro smo gotovi'.

ANKETA: TKO VAM JE ZGODNIJI? Ne pokazuje samo Marić mišiće: Francuski ministar zdravstva je privlačio poglede na cijepljenju

Inače, Marić se ranije oglasio nakon što je postao hit zbog mišića. 

- Neki će možda reći da sam stidljiv, no više volim razgovarati o PDV-u nego o mišićima - rekao je za Jutarnji list

Njegova supruga Nataša Marić nije se obazirala na komentare koje je izazvao nakon cijepljenja. 

- Nije ništa rekla, no prijatelji nas cijeli dan zezaju. I neka, treba nam malo smijeha u ovim teškim vremenima - poručio je ministar za Jutarnji list.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • Klaracro 12.02.2021.

    Ma Maric je i zgodan i najbolji ministar.❤️

  • Trump Jong Un 12.02.2021.

    Pusite vi njega, to je naš David Copperfield, nakon gubitka turističke sezone pa usljed corone posustale privrede HR plovi dalje, ni sam ne znam kako al puna podrška ministru Mariću

  • krkanADZ 12.02.2021.

    majketi, ne znam jesam li ja lud i ti koji ovog žmljavca uzdižu ?!? opće ne znam kaj je tu tak monumentalno, i koji su to i gdje ti silni mišići ?!  opet ADZ-PR bravura bez temelja...  jedino po čemu je značajan  gro tih ADZovih ministara je izraženost  kriminalnih  "mišića"  !!   

Komentiraj...
Vidi sve komentare