Show

Komentari 61

Ne pokazuje samo Marić mišiće: Francuski ministar zdravstva je privlačio poglede na cijepljenju

Ne pokazuje samo Marić mišiće: Francuski ministar zdravstva je privlačio poglede na cijepljenju

Fotografije Oliviera Vérana sa cijepljenja obišle su svijet. U raskopčanoj košulji, ispod koje nije nosio potkošulju, francuski ministar zdravstva je zainteresirao mnoge.

Nakon što je hrvatski ministar financija Zdravko Marić (43) privukao pažnju u uskoj bijeloj majici na cijepljenju protiv korona virusa u siječnju, mnogi korisnici iz raznih dijelova svijeta na internetu su komentirali njegov izgled. Sada je glavna tema francuski ministar zdravstva Olivier Véran (40), koji je također pokazao tijelo na cijepljenju. 

POGLEDAJTE VIDEO: Ministar Marić zabavljao se s Dalićem na partyju

Njegove su fotografije obišle svijet. U raskopčanoj košulji, ispod koje nije nosio potkošulju, Olivier je zainteresirao mnoge.

Olivier je po struci neurolog, a ministrom zdravstva je postao 2020. godine. Karijeru neurologa gradio je u bolnici Grenoble-Alpes, a bio je i predsjednik Udruge bolničkih asistenata u Grenobleu te savjetnik Odjela liječnika u Isèreu. 

Ususret predsjedničkim izborima 2017. godine, Véran je podržao Emmanuela Macrona i pridružio se stranci La République En Marche!. Što se tiče privatnog života, Olivier je u vezi s političarkom i stranačkom kolegicom Coralie Dubost (37). Mnogi su ga prozvali jednim od najzanimljivijih i najšarmantnijih francuskih političara.

Inače, ministra Marića su djevojke diljem svijeta uspoređivale s Tomom Hollandom (24), britanskim glumcem koji je najpoznatiji po ulozi Spidermana. 

GLASUJTE U ANKETI: 

Najčitaniji članci