To je to što me zanima!

Frane i Đurđa se opet svađaju: 'Tvoje je da sada samo radiš'

Dok Frane nije odustajao od svojih naredbi te je cijelo vrijeme hodao za njom po farmi pokušavajući je natjerati u kuhinju, Đurđa kao da ga nije doživljavala
Vidi originalni članak

Jutro na farmi započelo je poprilično burno. Franino gazdovanje i Đurđina tvrdoglavost savršena su kombinacija za ranojutarnju prepirku. 

PRVO GLASOVANJE Farmeri spakirali svoje stvari: 'Frane je jako loš gazda, užas'

Ovoga puta uzrok tome bilo je neoprano suđe. Frane nije htio da suđe opere Edita, već Đurđa koja mu je rekla da će to napraviti, ali tek nakon što svi farmeri doručkuju. 

- Nećeš poslije doručka, tvoje je sad da radiš - inzistirao je Frane na što mu je Đurđa uporno govorila da će to napraviti poslije. 

- Ja tebe stvarno ne razumijem. Idi gore i ono peri! - iznervirano je rekao Frane te dodao: 'Ti stvarno nisi normalna!'.

Dok Frane nije odustajao od svojih naredbi te je cijelo vrijeme hodao za njom po farmi pokušavajući je natjerati u kuhinju, Đurđa kao da ga nije doživljavala. 

ŽIVOTNA PRIČA Farmerica Kristina: Opaku sam bolest pobijedila pomoću vjere

- Ja u toj komunikaciji nastojim njemu dati do znanja da on može za mnom trčati još narednih pet, šest dana, vjerojatno i sedam ako je baš uporan, dok mu ne dosadi -  objasnila je Đurđa.

Kako se razvijala prepirka između Frane i Đurđe, gledatelji će vidjeti u večerašnjoj epizodi Farme.

VIDI OVO! Ovo su najbolje guze Hollywooda!

Idi na 24sata

Komentari 19

  • marioni 19.09.2018.

    Snimano sve prosle godine u ovo doba. Bok!

  • raul-gonzales 19.09.2018.

    Djurdja je zagorila trazi zagondjiju

  • bundevablaženka 19.09.2018.

    Nadam se da slijedeći tjedan Frane leti van, mentor Joža mu govori šta treba raditi a on gleda negdje pored njega i barem meni djeluje odsutno i nezainteresirano, nije Joži postavio niti jedno pitanje dok mu je objašnjavao

Komentiraj...
Vidi sve komentare