To je to što me zanima!

Frane: Odmah sam znao da će Marta biti majka mog djeteta

Marta Žegura i Frane Perišin čekaju sina. Odlučili su se za ime, ali još ga ne žele otkriti. Zaručeni su od lipnja, a točan datum vjenčanja još nisu odredili
Vidi originalni članak

Ljubav između glumca i pomoćnice kostimografkinje u ZKM-u otkrivena je u travnju ove godine. Frane Perišin (52) tad je samo kratko komentirao da je istina da je zaljubljen u 24 godine mlađu Martu Žeguru te da im je jako lijepo. Zvijezda 'Larinog izbora' tvrdi da se između njih dvoje dogodio neki klik. 

- Ovih dana razmišljam kako sam čak podsvjesno tada na početku pomislio 'ovo će biti majka moga djeteta'. To je malo čudno i teško mi je to objasniti - rekao je Frane za časopis Story. Kaže da im godine ne predstavljaju nikakav problem.

- Marta ima 29 godina, ona je zrela žena. A čini mi se da ja još nisam starac iako se katkad tako osjećam - rekao je glumac. 

Frane i Marta čekaju sina. Već su se odlučili za ime, ali još ga ne žele otkriti. Par se zaručio u lipnju, a točan datum vjenčanja još nisu dogovorili. 

>>> Cijeli članak pročitajte u tiskanom izdanju časopisa Story!

Idi na 24sata

Komentari 31

  • zmaja- 20.09.2012.

    Hm, sretno im bilo...ma koliko to trajalo.

  • nikoliki 20.09.2012.

    neka im sa sricom!!!:)))

  • analovekaja 19.09.2012.

    u nekim mjestima tam postaješ i pradjed s toliko godina. Npr. Sin ti ima 35 godina, njegov sin 17 godina i postao čača...

Komentiraj...
Vidi sve komentare