To je to što me zanima!

Franka Batelić: Pravilno držanje postižem s metlom

Mlada pjevačica ima goleme žuljeve od plesnih cipela, ali zaboravi svu bol čim odjene prekrasnu haljinu u kojoj će zaplesati u HTV-ovom showu
Vidi originalni članak

Franku ću nagovoriti da se odmah ostavi pjevačke karijere jer joj se u plesnoj smiješi uistinu velika prilika, kaže plesni trener Franke Batelić (18) Ištvan Varga (27).
Franka je odmah uzvratila da bi Ištvana mogla angažirati da pjeva s njom jer je i u tome odličan. Mlada pjevačica s Ištvanom zasad dobiva samo komplimente žirija u HTV-ovu showu “Ples sa zvijezdama”. Franki je teško uskladiti školske obveze, pjevanje i ples. Ištvan tri puta na tjedan dolazi kod nje u Labin, a ona dva puta u Zagreb kako bi trenirali četiri sata na dan.
- Ples je dugo bio zatočen u meni. Iako sam od plesnih cipela dobila goleme žuljeve, sve se zaboravi čim odjenem prekrasnu haljinu u kojoj ću zaplesati - govori Franka, koja je prošle subote uživala u crvenoj seksi haljini. Na treninzima im je uvijek zabavno jer on ima posebne metode učenja plesnih koraka.
- Majicom i ručnikom zavezao mi je metlu ispod ruku kako bih se naučila pravilno držati za engleski valcer - priča Franka.
Prije izlaska pred žiri, otkriva mlada pjevačica iz Labina, redovito joj se znoje dlanovi te joj gotovo uvijek klecaju koljena, no čim u publici HTV-ova studija ugleda prijatelje, trema i nervoza joj odmah nestanu.



FRANKA: MAMI I TATI NIJE SMETALA SEKSI HALJINA
Plesne haljine moraju biti seksi. Roditelji i prijatelji mi nisu ništa rekli jer ja to privatno nikad ne bih odjenula, kaže Franka Batelić. Rumbu je plesala u izazovnoj crvenoj haljini koja je više otkrivala nego skrivala.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • plavuša13 13.11.2009.

    Ma Franka je fenomenalana!!!!!!!!!!

  • aannaa 13.11.2009.

    još u 24 sata nisam pročitala niti jedan članak, a da u komentarima ne piše "a ko je ova?" OK, ne moramo svi znat sve pjevačice, plesačice, glumice itd, al ak nemate neki pametniji komentar - ne komentirajte! a franka i ištvan su baš slatki i nadam se da će pobijediti.

  • merien1990 13.11.2009.

    meni je ova sezona nekako ne interesantna kad znam da će oni pobjedit :)) nemaju baš neku konkurenciju kaj ne?

Komentiraj...
Vidi sve komentare