Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
18 komentara

Franka Batelić: Pravilno držanje postižem s metlom

Mlada pjevačica ima goleme žuljeve od plesnih cipela, ali zaboravi svu bol čim odjene prekrasnu haljinu u kojoj će zaplesati u HTV-ovom showu

Tomislav Miletić/Pixsell
Foto: Tomislav Miletić/Pixsell
18 komentara

Franku ću nagovoriti da se odmah ostavi pjevačke karijere jer joj se u plesnoj smiješi uistinu velika prilika, kaže plesni trener Franke Batelić (18) Ištvan Varga (27).
Franka je odmah uzvratila da bi Ištvana mogla angažirati da pjeva s njom jer je i u tome odličan. Mlada pjevačica s Ištvanom zasad dobiva samo komplimente žirija u HTV-ovu showu “Ples sa zvijezdama”. Franki je teško uskladiti školske obveze, pjevanje i ples. Ištvan tri puta na tjedan dolazi kod nje u Labin, a ona dva puta u Zagreb kako bi trenirali četiri sata na dan.
- Ples je dugo bio zatočen u meni. Iako sam od plesnih cipela dobila goleme žuljeve, sve se zaboravi čim odjenem prekrasnu haljinu u kojoj ću zaplesati - govori Franka, koja je prošle subote uživala u crvenoj seksi haljini. Na treninzima im je uvijek zabavno jer on ima posebne metode učenja plesnih koraka.
- Majicom i ručnikom zavezao mi je metlu ispod ruku kako bih se naučila pravilno držati za engleski valcer - priča Franka.
Prije izlaska pred žiri, otkriva mlada pjevačica iz Labina, redovito joj se znoje dlanovi te joj gotovo uvijek klecaju koljena, no čim u publici HTV-ova studija ugleda prijatelje, trema i nervoza joj odmah nestanu.FRANKA: MAMI I TATI NIJE SMETALA SEKSI HALJINA
Plesne haljine moraju biti seksi. Roditelji i prijatelji mi nisu ništa rekli jer ja to privatno nikad ne bih odjenula, kaže Franka Batelić. Rumbu je plesala u izazovnoj crvenoj haljini koja je više otkrivala nego skrivala.

Naši partneri pišu
Message