Obavijesti

Show

Komentari 18

Franka Batelić: Pravilno držanje postižem s metlom

Franka Batelić: Pravilno držanje postižem s metlom
6

Mlada pjevačica ima goleme žuljeve od plesnih cipela, ali zaboravi svu bol čim odjene prekrasnu haljinu u kojoj će zaplesati u HTV-ovom showu

VIDEO

Franku ću nagovoriti da se odmah ostavi pjevačke karijere jer joj se u plesnoj smiješi uistinu velika prilika, kaže plesni trener Franke Batelić (18) Ištvan Varga (27).
Franka je odmah uzvratila da bi Ištvana mogla angažirati da pjeva s njom jer je i u tome odličan. Mlada pjevačica s Ištvanom zasad dobiva samo komplimente žirija u HTV-ovu showu “Ples sa zvijezdama”. Franki je teško uskladiti školske obveze, pjevanje i ples. Ištvan tri puta na tjedan dolazi kod nje u Labin, a ona dva puta u Zagreb kako bi trenirali četiri sata na dan.
- Ples je dugo bio zatočen u meni. Iako sam od plesnih cipela dobila goleme žuljeve, sve se zaboravi čim odjenem prekrasnu haljinu u kojoj ću zaplesati - govori Franka, koja je prošle subote uživala u crvenoj seksi haljini. Na treninzima im je uvijek zabavno jer on ima posebne metode učenja plesnih koraka.
- Majicom i ručnikom zavezao mi je metlu ispod ruku kako bih se naučila pravilno držati za engleski valcer - priča Franka.
Prije izlaska pred žiri, otkriva mlada pjevačica iz Labina, redovito joj se znoje dlanovi te joj gotovo uvijek klecaju koljena, no čim u publici HTV-ova studija ugleda prijatelje, trema i nervoza joj odmah nestanu.



FRANKA: MAMI I TATI NIJE SMETALA SEKSI HALJINA
Plesne haljine moraju biti seksi. Roditelji i prijatelji mi nisu ništa rekli jer ja to privatno nikad ne bih odjenula, kaže Franka Batelić. Rumbu je plesala u izazovnoj crvenoj haljini koja je više otkrivala nego skrivala.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda
UŽIVALA SA SUPRUGOM

Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda

Glumicu Joan Collins često hvale zbog vitke linije koju održava s 90 godina. Sve je to rezultat, rekla je svojedobno, ustrajnosti u redovitom vježbanju i pravilne prehrane