To je to što me zanima!

Franka Batelić raznježila fanove s novom objavom: Krećemo u novi krug oko sunca, volim vas

Franka je davne 2007. pobijedila u emisiji 'Showtime' sa pjesmom 'Ovaj dan', a neki od hitova koje mnogi njeni obožavatelji znaju su i 'Možda volim te', 'Ti mi nosiš sreću', 'Sve dok sanjaš' i 'Tajno'
Vidi originalni članak

Franka Batelić slavi 31. rođendan, a na društvenim mrežama obožavatelje je raznježila svojom fotografijom iz djetinjstva.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- S kojim zubom više, ali jednakom strasti prema hrani, zahvalna na svemu čemu me život uči i svemu što mi nosi - poručila je na Instagramu.

- Krećem u novi krug oko sunca. Hvala svima na lijepim željama za ročkas! Volim vas - napisala je Franka, a ispod su uslijedile čestitke. 

'FRANKLY GOOD' Franka je predstavila svoj novi poslovni pothvat: 'Vedran je u svakom trenutku bio podrška...'

- Ma daj, preslatka si; Iz djevojčice u predivnu ženu; Sretan rođendan ljepotice - nizali su se komentari.

Inače, Franku smo nedavno imali prilike gledati pred malim ekranima kao članicu žirija u 'Plesu sa zvijezdama', a prošli se mjesec pohvalila novim poslovnim pothvatom. Izbacila je vlastitu liniju kozmetičkih proizvoda.

Franka je davne 2007. pobijedila u emisiji 'Showtime' sa pjesmom 'Ovaj dan', a neki od hitova koje mnogi njeni obožavatelji znaju su i 'Možda volim te', 'Ti mi nosiš sreću', 'Sve dok sanjaš' i 'Tajno'.

30. ROĐENDAN Poseban dan za Luciju Lugomer, slavila s Frankom i našom Kim Kardashian: 'Najbolje godine'

Ona je predstavljala i Hrvatsku na Eurosongu 2018. godine u Portugalu s pjesmom 'Crazy'. Osim pjevanja i poduzetništva, Franka je majka dvoje djece, a s umirovljenim nogometašem Vedranom Ćorlukom (37) je u sretnom braku.

Franka je supruga upoznala 2012. godine na Zrću. To je ljeto za Ćorluku bila prekretnica u karijeri. Nakon što je pet godina igrao u Engleskoj, pristao je na transfer u moskovski Lokomotiv.

PRESTIŽNA NAGRADA Vila Vedrana i Franke ipak nije odnijela pobjedu: Najboljom je proglašena kuća u Samoboru

Prije nego što je otišao u rusku prijestolnicu, dobio je nekoliko tjedana odmora pa je obišao i svjetski poznatu party destinaciju. Tamo je bila i Franka.

Šest godina kasnije, 2018. godine, svoju su ljubav u istarskim Balama okrunili brakom. Sina Viktora (3) dobili su  2020., a kćer Gretu 2022.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • rocky55555 08.06.2023.

    Jel postoji osoba ikad igdje a da je kupila njen album ili pjesmu?

  • max2017 08.06.2023.

    "fanovi"..?? Čorluka bu bankrotiral uz stalnu kupnju.fanova !

  • yebosamtisvepospisku 08.06.2023.

    odurna je🤮

Komentiraj...
Vidi sve komentare