To je to što me zanima!

Franka bi htjela tamnu haljinu: Nosit ću onu u kojoj ću blistati

Labinjanka će ovog tjedna birati haljinu u kojoj će zablistati na pozornici u Portugalu dok će pjevati pjesmu 'Crazy'. U ponudi su tri haljine, a sve potpisuju hrvatski dizajneri
Vidi originalni članak

Dobili smo prijedloge za haljine, a one se sad šiju pa ćemo nakon proba odlučiti u kojoj idemo u Lisabon, rekli su nam iz Frankina tima.

Pjevačicu iz Labina, koja će nas predstavljati na Eurosongu, čekaju nove odluke. Franka Batelić (25) ovog će tjedna birati haljinu u kojoj će zablistati na pozornici u Portugalu dok će pjevati pjesmu 'Crazy', s kojom će nas predstavljati. U ponudi su tri haljine, a sve potpisuju hrvatski dizajneri. Iz njezina tima su nam objasnili kako će zajedno odabrati onu koja će izgledati najbolje na njoj.

- Nakon što se sašiju vidjet ćemo kako koja izgleda na kameri. Tad će biti jasnije koja joj stoji najbolje - ispričao nam je menadžer pjevačice Siniša Bevanda. Dodali su kako još nemaju viziju savršene haljine i da sumnjaju da će biti šarena.

- Vjerojatno će biti tamna. Moramo naći nešto što će dobro izgledati na televiziji - izjavili su iz Frankina tima. Nju je prije desetak dana rumunjski reper Guez optužio za plagiranje, a nakon toga tvrdi kako je to učinio njegov fantomski menadžer čiji identitet nije htio otkriti. Pjevačicu je drama pogodila jer joj je odlazak na natjecanje ostvarenje sna.

PJESMA DOBRO KOTIRA Muke po HRT-u: Franka Batelić sama platila spot za Eurosong

- Nije mi bilo lako. Svaki ožiljak je lekcija - rekla je tad. Podršku joj je pružio i njezin dečko Vedran Ćorluka (32), u čijem je zagrljaju pozirala nakon skandala.

- Brišem granice glazbom - pohvalila se i objavila video obožavatelja koji je snimio trenutak kad je na katarskom radiju svirala pjesma s kojom će nas Franka predstaviti na prvoj polufinalnoj večeri.

Idi na 24sata

Komentari 40

  • Judita👥 12.04.2018.

    ma ona samo želi na eurosong, nebitno je mjesto hehe.da se pokaže malo da nije samo cura vedranova

  • 12.04.2018.

    Znači od 28 komentara - samo 2 pozitivna. Ja ne razumijem u čemu je problem navijati za svoju zemlju i svoju predstavnicu čak i kada pjesma i nema neke šanse za finale? Tako je i u sportu - čim nismo u najboljem izdanju - slijedi pljuvanje!!! Frankice, želim ti puno sreće i da ideš u haljini u kojoj ćeš se najbolje osjećati. Nadam se da ćemo imati i sreće s glasovima pa da pjevaš i u finalu. :) :)

  • 12.04.2018.

    A što ako pobjedi? Npr zbog piranskog zaljeva kao Srbija zbog Kosova ,Ukrajina zbog Rusa,Grčka zbog Makedonaca... Sve je to kurvina politika pa i eurosong. Malo pjesama pobjeđuje što su dobre

Komentiraj...
Vidi sve komentare