To je to što me zanima!

Franka i Ćorluka objavili fotku: 'Naša obitelj se povećava...'

Par je nedavno proslavio prvu godišnjicu braka, a sada su fanove iznenadili viješću da će njihova obitelj dobiti novog člana...
Vidi originalni članak

Sve dok sanjaš, sto ću puta disat tiše... Ja ću smirit vjetar, kiše... Snimili smo svoju prvu pjesmu i još koji mjesec u duetu pjevamo i plešemo na pozornicama! Stiže nam samo naš mini čovjek!, objavila je radosnu vijest pjevačica Franka Batelić (27) na Instagram profilu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ona i suprug Vedran Ćorluka (33) nedavno su proslavili prvu godišnjicu braka, a sada su fanove iznenadili viješću da će njihova obitelj dobiti novog člana.

- 2020. će biti posebna, naša mala obitelj se povećava - pohvalio se i nogometaš na društvenoj mreži.

Frankin menadžer Siniša Bevanda rekao nam je kako se pjevačica osjeća dobro te da će nastaviti s koncertima, a ima i novu pjesmu za koju će ubrzo snimiti spot. 

Inače, Franka ovo ljeto putuje na relaciji Rabac - Zagreb - Moskva, gdje Ćorluka igra za ruski Lokomotiv. Podsjetimo, par se upoznao prije sedam godina na Zrću, nakon čega su uspješno održavali vezu na daljinu.

Idi na 24sata

Komentari 126

  • zvrkicaa 14.08.2019.

    Joj zgodne trudnice, meni nikakav bidon nije bio ravan 🙁

  • plik 13.08.2019.

    a mali bu se zval "Rz Brzotrz"....

  • ljubica ljubičica_1 13.08.2019.

    Baš me zanima koga brioga za vaš privatni život i za vašu bebu?Pa to je nešto normalno da mladi bračni par dobije djete i što je tu nešto novo?

Komentiraj...
Vidi sve komentare