To je to što me zanima!

Franka u finalu 'Plesa' pokazala trudnički trbuščić, podržati ju je došao i suprug Vedran Ćorluka

U publici se nalazi i Vedran Ćorluka koji je došao podržati svoju suprugu Franku s kojom čeka drugo dijete
Vidi originalni članak

Franka Batelić (29) za finale 'Plesa sa zvijezdama' odabrala je glamuroznu rozu usku haljinu, koja je istaknula njen maleni trudnički trbuščić. U publici se nalazi i Vedran Ćorluka koji je došao podržati svoju suprugu s kojom čeka i drugo dijete.

POGLEDAJTE VIDEO:

Već nekoliko tjedana gledamo je u žiriju popularnog televizijskog showa 'Ples sa zvijezdama'. Preuzimanjem takve uloge dobila je brojne komplimente, ali i kritike. 

- Jako sam sretna što sam odlučila pobijediti samu sebe i prihvatiti ulogu žirija. Svaki komentar na svoju ulogu prihvaćam i analiziram, nekad i previše. Nisam se odlučila ignorirati negativne komentare, već selekcionirati dobronamjerne i one druge koje tek ne želim ignorirati. Dobronamjerne kritike prihvatim i radim na poboljšanju, a protiv drugih se želim boriti, jer ne želim da nam djeca žive u svijetu gdje se prihvaća govor mržnje - objasnila je Franka. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Podsjetimo, u posljednjoj finalnoj epizodi u plesne cipelice ulaze i članovi žirija.

Idi na 24sata

Komentari 45

  • 30.05.2022.

    Kakvih sve komentara ima...!! Jel to ljubomora ili sto...?

  • 007M 30.05.2022.

    Ova misli da će ga još jednom trudnoćom vezat za sebe..Izmuzla mu lovu.Ne bi se znalo za nju da ju on ne financira otkad su zajedno..Popila mu je živce..Ne može je više trpit..Čarli se uvalija sa tim brakom,a ona se financijski osigurala..Bila je niko i ništa bez njega.

  • Čeljo Brtika 30.05.2022.

    Zašto se uvijek piše "Trbuščić"🤢? Napišite kako spada: Trbušina 😁

Komentiraj...
Vidi sve komentare