To je to što me zanima!

Franka uživa u trudnoći: Prošla je gradom i pokazala trbuščić...

Za šetnju gradom, Franka je izabrala crni široki džemper ispod kojeg se jasno ocrtavao njezin trudnički trbuščić, crne hlače i vojničke čizme. Look je upotpunila ružičastim kaputom
Vidi originalni članak

Pjevačica Franka Batelić (27) očekuje svoje prvo dijete, a trudničke dane provodi u Zagrebu gdje sa svojim suprugom Vedranom Ćorlukom (33) dijeli dom.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Fotografi su je 'ulovili' na Cvjetnom trgu u Zagrebu s njihovim ljubimcem, psom Oskarom. Za šetnju gradom, Franka je izabrala crni široki džemper ispod kojeg se jasno ocrtavao njezin trudnički trbuščić, crne hlače i vojničke čizme. Look je upotpunila ružičastim kaputom. 

Na društvenoj mreži otkrila je kako je bila u gradu s mamom te da je na Cvjetnom trgu kupila buket koji će krasiti njezin dom.

- Nedjelja pod jesenjim suncem. Zagreb mi nikad nije bio ljepši. La dolce vita u svakom smislu - napisala je Franka ispod objavljene fotografije. 

Franka je prije otprilike tri mjeseca na društvenoj mreži sa svojim pratiteljima podijelila sretnu vijest kako sa suprugom čeka bebu. Pjevačica je i dalje puna energije, a prije mjesec dana pohvalila se i novim spotom. Izgleda kako pjevačica dobro podnosi trudnoću pa joj poslovne obaveze ne stvaraju probleme.

ŽELI PRIVATNOST Franka o trudnoći: 'Ovo mi je najemotivniji period u životu'

- Priznajem, jedna sam od onih trudnica koje žele taj dio sebe zadržati dalje od svih, jer je to za mene najprivatniji, najemotivniji i najosjetljiviji period života. Toliko sam sretna što smo nas dvoje snimili ovaj spot i što će nam zauvijek ostati kao uspomena na najljepše trenutke - dodala je Franka uz objavu. Franka nam je nedavno rekla kako će raditi sve dok joj drugo stanje to dozvoli i dok fizički može. Do Božića definitivno, a tada će odmoriti.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • charles_bronson 18.11.2019.

    Drhtao sam i strepio što je sa tom trudnoćom, sada mi je veliki kamen pao sa srca...na nogu.

  • nottonightjosephine 17.11.2019.

    Prosetala u rose kaputu. Tko je ta uopce i kome je bitna da bi izlazila na ovom cijenjenom portalu, lol. Likep pasic. Jeli li mme nakon sto je prosetala isla mozda u toalet?!

  • 17.11.2019.

    Bitna koliko i Lukina autobiografija

Komentiraj...
Vidi sve komentare