To je to što me zanima!

Frano Lasić i supruga 'hvatali' se pred svima na aerodoromu

'Vječni šarmer' Frano Lasić otputovao je u sjevernu Afriku za godišnjicu braka sa svojom trideset godina mlađom suprugom Milenom Matić. Dok su čekali let, par se 'pohvatao' poput tinejdžera
Vidi originalni članak

Frano Lasić i njegova supruga viđeni su na aerodromu 'Nikola Tesla'  u Beogradu, a prije poljetanja par se grlio i ljubio poput tinejdžera, piše srpski Blic

Sa pokazivanjem strasti prekinuli su samo kada su prišli šalteru i činilo se kao da su bili nestrpljivi da što prije dobiju karte kako bi se jedno drugom ponovo bacili u zagrljaj.

- Frano i Milena su prije mesec dana proslavili prvu godišnjicu braka. Međutim, zbog njihovih poslovnih obaveza koje imaju u Beogradu morali su odlagati putovanje, pa čim su uhvatili malo slobodnog vremena odlučili su otići na egzotičnu destinaciju. Milena je birala mesto za odmor, a vodila ju je želja da odu što dalje od Srbije i očiju javnosti jer ne žele medijsku pompu. Oni vole obilaziti destinacije u kojima mogu vidjeti kutlurno-povjesne znamenitosti - kaže izvor Blica blizak paru.

Frano i Beograđanka su se upoznali prije tri godine. Glumac je zbog Milene odlučio i preseliti u Beograd te tamo otvoriti kafić. 

- Na prvom susretu se već 'zaiskrilo'. Osvajanje Milene teklo je polako. Prvo su mi zaigrali leptirići u trbuhu, pa smo se onda počeli čuti i viđati. Ubrzo smo našli i naš zajednički stan - rekao je Lasić.

Idi na 24sata

Komentari 105

  • AAAAA72 26.06.2016.

    **** Admin****Poštovani, molimo vas da isključite CAPS LOCK kao i svi ostali komentatori na portalu. Lp  

  • 99roses 24.06.2016.

    nakon svega, konačno se i Frano Lasić skrasio, neka uživaju u svojoj ljubavi i sreći....

  • Mladen Jukica 23.06.2016.

    Kojim se vi glupostima bavite i kazete da ste neke novine, jad i bijeda i vi i oni o kojima pisete

Komentiraj...
Vidi sve komentare