To je to što me zanima!

Frano Ridjan pozirao u Katru sa suprugom Blanke Vlašić: 'I naš zet je tu, ali radi za Belgiju...'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Belgijski sportski novinar Ruben je od početka Svjetskog prvenstva na novinarskom zadatku u Katru. Susreo ga je naš televizijski voditelj, a trenutak su ovjekovječili fotografijom
Vidi originalni članak

Hrvatska reprezentacija danas se susrela s nogometašima Belgije na SP u Katru, a velikoj utakmici prisustvovao je i voditelj Frano Ridjan koji je odabran za službenog hrvatskog najavljivača na utakmicama koje igra naša reprezentacija.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ridjan se na stadionu fotografirao sa sportskim novinarom Rubenom van Guchtom (35), suprugom Blanke Vlašić (39). Fotografijom se pohvalio na društvenoj mreži Instagram.

RUBEN VAN GUCHT Belgijski novinar i muž Blanke Vlašić otkrio za koga navija u Katru: 'Ako ikako bude moguće'

- I hrvatski zet je tu, ali radi za Belgiju. Gdin. Vlašić (udano) - napisao je preko fotografije objavljene na Instagram Storyju.

Prisjetimo se, belgijski sportski novinar je od početka Svjetskog prvenstva na novinarskom zadatku u Katru. Nedavno je i za RTL otkrio za koga će navijati na susretu Hrvatska - Belgija.

- Podijeljeno mi je srce. Hrvatska je divna, ali sam već prije svjetskog prvenstva imao podijeljene osjećaje. Uvijek je lijepo vrijeme, volim biti tamo, znam sva mjesta i osjećam kao da mi je to drugi dom - rekao je van Gucht. 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • sunčandan 02.12.2022.

    Jako antipatičan čovik užas

  • Palmanova 01.12.2022.

    Rubenu je win win

  • DeGogi 01.12.2022.

    bitno samo da mu šogor danas nije igra.

Komentiraj...
Vidi sve komentare