To je to što me zanima!

Franov brat o skandalu u showu Zadruga: Paula je loša djevojka

Očito je da mu Sanja ne odgovara. Žao mi je što skače iz jednog odnosa u dugi pokušavajući stvoriti neku pozitivnu emociju. Sanja je već izgrađena žena, a Aleksandra je djevojka s dobrom dušom, kaže Viktor
Vidi originalni članak

Hrvat Fran Pujas (22) jedan je od najvećih zavodnika u kontroverznom showu 'Zadruga'. U show je ušao s djevojkom Paulom Hublin (22), a nakon prekida spetljao se s bivšom prostitutkom Minom Vrbaški. Na red je potom došla starleta Sanja Stankovića, a sada je utjehu pronašao u fatalnoj Aleksandri

POGLEDAJTE VIDEO:

  Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Brojni Zadrugari komentiraju kako Fran zapravo nikada nije prebolio Paulu, a sada se oglasio i njegov brat Viktor i otkrio što misli o atraktivnim reality zvijezdama: 

- Očito je da mu Sanja ne odgovara. Žao mi je što skače iz jednog odnosa u dugi pokušavajući stvoriti neku pozitivnu emociju. Sanja je već izgrađena žena, a Aleksandra je nešto mlađa djevojka s dobrom dušom. Meni se ne sviđa niti jedna s obzirom na to da ne bih tamo tražio neku ozbiljnu vezu. Tamo je to nemoguće, ali ću brata podržati u njegovim odlukama - rekao je Viktor za Kurir. 

No Viktor se osvrnuo i na Franovu bivšu djevojku Paulu za koju nema pretjerano lijepe riječi. 

NADEŽDA JE NEUTJEŠNA Javno ju je prevario s Hrvaticom u Zadruzi: 'Neka mi ne više ne prilazi, sama ću odgajati sina'

- Ne mogu vjerovati da se netko može toliko promijeniti zbog pet minuta slave. Poštovanje prema njoj postoji s obzirom na to da je napravila neke dobre stvari za Frana, ali nije to niti približno puno koliko ona priča. Ona je jednostavno loša osoba, ali želim joj sreću u životu - rekao je Viktor za kraj. 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Anonymous Ghost 30.10.2020.

    Paula je losa, al zato je ovaj divan i krasan...

  • drogec 30.10.2020.

    Ovaj je za samaranje na dnevnoj bazi

  • TAKE IT BACK 30.10.2020.

    Toliko pišete o tim likovima da ću se pokušati natjerati da barem jednu emisiju pogledam.

Komentiraj...
Vidi sve komentare