To je to što me zanima!

Frizura najbitnija: Ivana Marić 'od glave do pete' kao D. Lokin

Duško je zbilja veseljak i pravi vragolan. Moram malo transformirati boju glasa. Mislim da će moja frizura biti ključna - kaže Ivana Marić koja se 'pretvorila' u Lokina
Vidi originalni članak

Ublažili su mi ženske crte lica, malo su me postarali i poružnili. Od glave do pete smo kopirali imidž Duška Lokina s kultnog Splitskog festivala na kojem je 1993. godine pjevao singl ‘Dobro jutro, Dalmacijo’, kaže Ivana Marić (32).

Pjevačica će se u nedjelju transformirati u zadarskog glazbenika kojem je crni tupe s gustim šiškama koje mu lagano padaju preko čela već desetljećima zaštitni znak. Iako voli eksperimentirati s kosom pa je bila plava, crna i vatreno crvena, Ivana je tek zbog druge sezone showa “Tvoje lice zvuči poznato” dobila frizuru koja mnoge podsjeća na kacigu. Bivša članica benda Feminnem je dobila i smaragdnozeleno odijelo, košulju te špic cipele.

- Vježbala sam gledajući snimku na YouTubeu kako bih bila što vjerodostojnija. Duško je zbilja veseljak i pravi vragolan. Moram malo transformirati boju glasa. Mislim da će moja frizura biti ključna - kaže Ivana. Iako je kao mala nosila kičastu garderobu, drago joj je što se neke stvari vraćaju u modu.

- Kad sam išla u osnovnu školu, sve curice su nosile heklane kragnice. Stavljale smo ih na majice, košulje, sve. I petogodišnjoj kćeri Viti sam nedavno kupila haljinu s takvom kragnom jer mi je bila neodoljivo slatka. Žao mi je što djeca više nisu bezbrižna kao što smo mi nekad bili - komentirala je pjevačica. 

U novoj emisiji showa 'Tvoje lice zvuči poznato' glumica Renata Sabljak će se transformirati u Princea, Maja Šuput će biti disko kraljica Donna Summer, Luka Bulić postaje nježna,  Duffy, Ivan Šarić Ella, Saša Lozar LeAnn Rimes, Maja Posavec Toni Braxton, a Dušan Bućan Boney M.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • El Tractor 31.10.2015.

    To onaj šta se srami odakle dolazi.

  • ajdajmiime 29.10.2015.

    frizura za sva vremena

  • MAMUNAMEGALO 29.10.2015.

    Taj lokin je škrt da ne vjeruješ. ..znam di ide na cugu na maximirsku svaki dan. .nebi taj platio rundu. .svaki dan zalevati neku budalu da mu plati. .a vonja mu obleka užas

Komentiraj...
Vidi sve komentare