To je to što me zanima!

Fura se na Beyonce: Rendeli se pohvalila trudničkim trbuhom

Nakon što je Beyonce na Instagramu otkrila da ona i suprug čekaju blizance, svojim se trudničkim trbuhom na istoj društvenoj mreži pohvalila i Nevena Rendeli
Vidi originalni članak

Ono kad Beyonce objavi da je trudna isti dan kad i ti - napisala je Nevena Rendeli (36) u opisu fotografije koju je objavila na svom Instagram profilu, a na kojoj je u prvom planu njezin trudnički trbuščić.

Atraktivna voditeljica i urednica lijepu vijest podijelila je isti dan kao i pop diva Beyonce (35) koja je svoj trbuh pokazala u donjem rublju te se pohvalila da ona i Jay Z (47) čekaju blizance.

Zanimljivo, Rendeli je uz svoju fotografiju stavila hashtag #blizanci pa su se mnogi zapitali nosi li ona možda 'dvojčeke'. Na pitanje o toj tematici, odgovorila je još  hashtagom: 'blizanci vladaju svijetom'.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • miranda40 03.02.2017.

    kada pišu o Neveni Rendeli i Lani Jurčević sve mi bude neprijatno ,tko li su one.

  • bubamara2103 03.02.2017.

    Čestitam, ali se nadam da nas sad neće non-stop bombardirati svoji trudničkim "biserima" Bila je i prije toga prenaporna i iritantna!

  • 02.02.2017.

    Zena dugo nije mogla ostat trudna ... i sad kad je ostala normalno da se hvali. I ja bih pokazala cijelom svijetu da cu rodit malenig andjela. Budite malo realniji u ovakvim stvarima.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare