To je to što me zanima!

'Fura' se na Cigijevu masku: Tko si ovako čestita rođendan?

ZAŽELI ŽELJU I PUHNI Michaela je objavila fotku na kojoj je na strateškom mjestu pozicionirala kolač sa svijećicom dok dobar dio iste zauzimaju njezine ogromne grudi
Vidi originalni članak

Prpošna Njemica Micaela Schäfer najpoznatija je po činjenici da koristi svaku priliku kako bi skinula sve sa sebe i pokazala atribute, a ovog puta uspjela je nadmašiti sam sebe.

Naime, dotična dama sama je sebi čestitala rođendan na društvenim mrežama i to fotografijom na kojoj je na strateškom mjestu pozicionirala kolač sa svjećicom dok dobar dio fotografije zauzimaju njezine ogromne grudi.

Podsjetimo, nešto slično je za Noć vještica izveo naš Neven Ciganović koji je svoje strateško mjesto 'pretvorio' u duha.

Inače, Micaela se prvi put u medijima pojavila kada je 2004. godine ponijela laskavu titulu 'Miss Ostdeutschland', dvije godine kasnije pojavila se u njemačkoj potrazi za top modelom, a oda tada se, manje ili više, skida u svakoj prilici.

 

Idi na 24sata

Komentari 96

  • julia04 03.11.2017.

    jednom je komentirala da joj je konkurencija prejaka da takvih ka ona ima previse na trzistu i ako ne pretjeruje slava se samo ugasi ... tako da nema sta iznenaditi

  • sol 03.11.2017.

    Ako nije zapudrala tetovazu, to bi mogla biti Nves? opa jj ona nema silikone a ova nema cice nego silikone!

  • koko82 03.11.2017.

    a bože moj izroda..... pa kak ti ljudi žive?.... kaj je to u glavi?....

Komentiraj...
Vidi sve komentare