To je to što me zanima!

'Fura' se na Megan Fox: Rozga je završila odjevena u bazenu

Pjevačica se krajem ljeta odmarala na grčkom Mikonosu, a ni na odmoru nije zapustila objave na društvenim mrežama. Pohvalila se i videom u kojem roni, a koji je oduševio njezine fanove
Vidi originalni članak

Jelena Rozga (41) je prije nekoliko dana pratitelje na društvenoj mreži iznenadila prizorom svoje guze koja 'izranja' iz bazena na Mikonosu, a sada je za njih pripremila novu 'poslasticu'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Splitska pjevačica objavila je video u kojem, uz glazbenu podlogu velikog hita Backstreet Boysa iz 90-ih, ulazi u bazen odjevena u dugu zelenu haljinu.

- I want it that way - napisala je Rozga ime pjesme u opisu videa koji neodoljivo podsjeća na scenu iz filma 'Kako izgubiti prijatelje i otuđiti se od ljudi' u kojem se odjevena u bazenu našla seksepilna glumica Megan Fox (38).

Podsjetimo, pjevačica se krajem ljeta odmarala na grčkom Mikonosu, a ni na odmoru nije zapustila objave na društvenim mrežama Tako se, između ostalog, pohvalila i videom u kojem roni, a koji je oduševio njezine fanove.

NOSTALGIJA Rozgina guza izranja iz bazena na Mikonosu: Ovo nije humano

I dok pjevačica uživala, njezin bivši zaručnik Stjepan Hauser (32) nedavno je izazvao 'lavinu' negativnih komentara kada je objavio snimku na kojoj pjeva njezinu pjesmu 'Oprosti Mala'.

Naime, mnogi su to osudili i zato što je Hauser pjevao pjesmu u društvu svoje plavokose prijateljice. Na kraju je Stjepan morao 'smirivati' stvari.

VIDI OVO! 11 najznačajnijih fotografija Modrićeve karijere.

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći Youtube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte Youtube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih Youtube zvijezda.

Kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što poraste cijena!

Idi na 24sata

Komentari 17

  • 25.09.2018.

    nek se zabavlja

  • pijun 25.09.2018.

    100 ti tigrastih komaraca ja pomislio da je svršila odjevena u bazenu.

  • the devil 25.09.2018.

    Ta stara baba ne odustaje...toliko godina a još pameti nema..furati se na nekog je uredu al kad si u pubertetu..al ne kada prođeš 4banke i imaš više plastike u sebi nego tihi ocean!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare