To je to što me zanima!

G. Bare pušten iz pritvora, već se preselio u novi stan

Pjevač nekoliko dana neće davati izjave jer se želi dobro odmoriti i doći k sebi. Željka Matković kaže da su preko prijatelja zaključili da će biti prijatelji
Vidi originalni članak

Goran Bare (47) u petak je pušten iz pritvora u Remetincu.
- Bare je odlično, koliko je to moguće u ovoj situaciji. Sad se treba dobro odmoriti i doći k sebi. Nekoliko dana neće davati izjave - rekao je menadžer Igor Boltek. Bare je završio iza rešetaka 12. travnja nakon svađe i tučnjave s djevojkom Željkom Matković (32), koja je provela nekoliko dana u bolnici zbog nagnječenja mozga. Protiv glazbenika vodi se prekršajni i kazneni postupak. Dobio je 30 dana pritvora kako ne bi utjecao na svjedoke ili ponovio djelo.
- Bare je pušten ranije jer je sud uvažio moju žalbu za ukidanje pritvora. Ne znam je li Državno odvjetništvo protiv njega podiglo prijavu i kakvu - rekla je Baretova odvjetnica Jadranka Sloković. Prekršajni sud odredio je da Bare i Željka tri mjeseca ne smije komunicirati niti si prići na manje od 100 metara. Pjevač Majki već se preselio u novi stan. Iz podstanarskog stana u Novom Zagrebu kojeg je dijelo sa Željkom njegove najnužnije stvari uzeo je menadžer Boltek.
- Goran i ja preko prijatelja smo zaključili da našu prijateljsku vezu ništa neće poremetiti, a o nastavku emotivne imamo još dva i pol mjeseca da razmislimo - rekla je Željka. Majke su zbog Baretova boravka u Remetincu izgubile desetke tisuća kuna ne održavši nekoliko koncerata, među kojima i onaj 30. travnja u zagrebačkom Boogaloou povodom 30 godina Baretove glazbene karijere.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • bukarica 02.05.2010.

    Nije željkica cvijeće, ali nije ni Bare, a koliko sam ih vidjela zajedno - lijep su buket i prilično se skladno nadopunjuju...dok ne puknu. Pa šta mislite da se već nisu negdje našli? Da je Boltek koji ima najviše putra na glavi nosio svari???? ova luda željka bi prije pustila hiordu divljih pasa u stan nego njega... ne budite naivni....

  • samson73 02.05.2010.

    odmori se bare,saberi pozitivnu energiju i stvaraj sa svojim bendom jer šteta ne materijalizirati u bluz dar koji imaš. kad dođe vrijeme ZA..srediti če se i ova epizoda. sve najbolje!

  • valuta 02.05.2010.

    neko ovdje zna napisat.... ima se, može se...

Komentiraj...
Vidi sve komentare