To je to što me zanima!

Gabi skinula sve sa sebe: Kad sam gola, osjećam se snažno

Pravila na internetu su stroga pa nije baš najjednostavnije objaviti fotke na kojima si gol. Meni je osobno super kad nemam odjeće na sebi, izjavila je Gabi Grecko
Vidi originalni članak

DJ-ica i djevojka  71-godišnjeg poduzetnika Geoffreya Edelstena, Gabi Grecko (25), voli objavljivati svoje fotografije na kojima pozira bez odjeće jer se gola, kaže, osjeća osnaženo. 

- Mislim da žene osobno osnažuje kada su gole - kazala je. 

Twitter

Žao joj je što društvene mreže imaju stroga pravila o golotinji i kada uklone njezine eksplicitne fotografije ona pozira u još provokativnijim izadnjima. 

- Zbog pravila ponašanja na internetu teško je biti potpuno gol, ali zabavljala sam se još više jer sam imala priliku koristiti tetovaže i body paint - rekla je o svojim najnovijim fotografijama.

Idi na 24sata

Komentari 161

  • zvrkan 24.12.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Prva Proleterska 18.12.2014.

    Da nema sile gravitacije , neko bi mogao i pomisliti, da su ovo prave sise . Ajme njoj , pa imala je jadna skroz ispijene , prazne , pa je to bio jedini mogući korekcijski zahvat. E sad mora da povrati pare za operaciju , pokazujući tuđe sise!

  • Lucyana 16.12.2014.

    Jednom rječju,odvratno!Okej nek se doma skida kog briga,ali da to objavljuje da je svi vide...Uostalom,na kojim je ona travama?

Komentiraj...
Vidi sve komentare