To je to što me zanima!

Gaf u 'Dobro jutro, Hrvatska', pustili prilog o starim vijestima: Oluja pogodila Dalmaciju?!

U prilogu se pričalo o obilježavanju operacije Maslenica, čime je gledateljima postalo jasno da se zapravo radi o starim vijestima
Vidi originalni članak

U emisiji 'Dobro jutro, Hrvatska' dogodio se neobičan gaf. Vijesti koje se inače prikazuju na početku emisije u sedam sati započele su prilogom o snijegu koji je zatrpao Liku i Gorski kotar te oluji koja je poharala Istru i Dalmaciju.

Pričalo se i o visokim vodostajima rijeka, a uslijedio je i prilog o obilježavanju operacije Maslenica, čime je mnogim gledateljima postalo jasno da se zapravo radi o starim vijestima.

GLASUJTE U ANKETI VIDEO Pogledajte nastup para koji je napustio show Zvijezde pjevaju: Jesu li zasluženo ispali?

Međutim, punih pet minuta to nitko u produkciji nije shvatio te su se vijesti izvrtjele do kraja. Nakon reklamnog bloka voditelj emisije Davor Meštrović (55) obavijestio je gledatelje da se dogodila greška.

- Poštovani gledatelji, iz našeg informativnog medijskog servisa javljaju da je došlo do nekakvog problema, tako da nismo vidjeli današnje vijesti. Radimo na tome. Vidimo se u vijestima, što se informativnog programa tiče, u osam sati - poručio je.

POGLEDAJTE VIDEO: KVIZ O FAŠNIKU S NAGRADOM

UŽIVA U NASTUPIMA Maja iz 'Zvijezde pjevaju': Muž mi je najveća podrška, a djeci je fora gledati mamu na televiziji

Nakon toga je voditeljica Maja Ciglenečki (33) nastavila s programom, a u osam su emitirane vijesti s aktualnim događanjima.

POGLEDAJTE VIDEO: DRUGI DIO KVIZA O FAŠNIKU

Idi na 24sata

Komentari 14

  • max2017 22.02.2023.

    Nekada se za to letilo ili u najmanju ruku snosilo nemale financijske posljedice,..........danas polupriučeni neodgovorni tipovi indolentno se sprdaju sa tehničkim i organizacijskim gafovima...............Ugled stican decenijama popljuvao se kojekakvim zapošljavanjima i sa traljavim vodstvom,......Šteta !

  • 22.02.2023.

    Meštrović,Fodor,Pinčićka uopće nisu "unutra",vidi se da uopće ne slušaju goste,zuje okolo,gledaju u mobitele itd,al što ih briga lovica sigurna,odgovornost nikakva ...

  • JA SAM TAJ 22.02.2023.

    Da državna televizija je loša i skupa ali još uvijek je miljama iznad rtl i n1. Mijenjam ženu, mjenjam muža, tražim tetku , kuham kupus, ženi me televizija , selo veselo i ostale gluposti su.... ne smijem napisati za koga.

Komentiraj...
Vidi sve komentare