To je to što me zanima!

Gatesov tulum za bogataše na superjahti koju plaća 14 mil. kn. Na rođendan pozvao i Bezosa

Slavljenik je sa svojom 'posadom' plovio jahtom koja sadrži nekoliko teretana, jacuzzije, bazene i ostalu raskoš po mjeri svakog milijardera
Vidi originalni članak

Luksuzna proslava rođendana Bill Gatesa (66) odvila se na turskoj obali, u uvali grada Bodrum, gdje je zajedno s 50 drugih gostiju uživao i partijao gotovo cijeli dan, prenose turski mediji.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Slavljenik je sa svojom 'posadom' plovio jahtom koja sadrži nekoliko teretana, jacuzzije, bazene i ostalu raskoš. 

NIJE MU PRVI PUT Sve ljubavne afere Bill Gatesa: Kokteirao je sa zaposlenicama desetljećima prije razvoda

Među uzvanicima bio je 'kolega' milijarder, Jeff Bezos (57), a nakon zabave vratio se u svoju jahtu,  prenose turski mediji.

Osim lokalnih specijaliteta gosti su uživali u sushiju, pizzi, ali i obilnim količinama šampanjca, a na megajahtu su pristigli helikopterom. Iznajmljivanje jahte imena Lana Gates tjedno plaća 14 milijuna kuna.

Svima koji su radili na zabavi, Gates je zbog poštivanja privatnosti zabranio bilo kakvo fotografiranje ili ometanje gostiju.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • Dindži 01.11.2021.

    Jel su nosili maske? 😂

  • happy feet 22 31.10.2021.

    Torpedo!!!

  • tejmatebra 31.10.2021.

    eh ta njihova druženja... nepojmljivo je da se o tom tako na rozo piše i da se zapravo od ovog radi neka pozitivna priča. di nam je epstein, da malo kaže koju, čeka ga se dugo već... joj da, spotaknuo se u ćuzi o prag i nespretno pao.

Komentiraj...
Vidi sve komentare