To je to što me zanima!

Gay udruge traže da zločini iz mržnje ne prođu nekažnjeno

Iskorak i lezbijska grupa Kontra policiji su podnijeli kaznene prijave protiv napadača na Jadranka Ključanina, zadarskog Modnog Mačka kojeg su mladići napali u Splitu
Vidi originalni članak

Učestalost napada na homoseksualce pokazuje da represivni organi trebaju efikasnije djelovati, priopćili su Iskorak i lezbijska grupa Kontra.

Policiji su podnijeli kaznene prijave protiv napadača na Jadranka Ključanina. Zadarskog Modnog Mačka u Splitu su napali mladići s navijačkim obilježjima. Gurnuli su ga pa je pao i ozlijedio glavu. Nije ih prijavio policiji jer ne vjeruje da će mu pomoći. Iskorak i Kontra od državnih institucija traže da strože kažnjavaju zločine iz mržnje, vode statistike o tome, nadziru rad policije u takvim slučajevima i obrazuju policajce o zločinima iz mržnje zbog seksualne orijentacije.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • NemamPosao 20.10.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • AC.MILAN 20.10.2011.

    nije u redu sta su mu napravili jer nikoga se ne smi tuc iako on ovon odjecon provocira, samo mene nesto drugo zanima. zasto su sad te debilne udruge isle podic tuzbu i stale u njegovu obranu jer koliko znan nije deklariran ka homoseksualac i zasto su se oni onda aktivirali, sta se ne aktiviraju kad prebiju ostale posto on nije deklarirani homoseksualac?

  • macika 19.10.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare