To je to što me zanima!

Gazdina kći molila u Međugorju pa je ljubila dečka pod slapom

Očito su Iva i dečko izgladili sve nesporazume koje su imali. Kako su nam rekli prijatelji para, Nikola je zbog razlike u godinama pomalo nesiguran u sebe
Vidi originalni članak

Iva Todorić (45) nakon didovine u Zmijavcima, gdje je pozirala ispred stare kamene kuće u kaftanu Missoni od 5000 kuna, nastavila je svoju ljetnu turneju s mlađahnim dečkom Nikolom iz Beograda. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Bili su u Međugorju, gdje se Gazdina kći klečeći bosa pomolila na Brdu ukazanja.

Posjetili su i vodopad Kravicu, nedaleko od Ljubuškog, gdje su se pod slapovima strastveno poljubili. 

Očito su Iva i dečko izgladili sve nesporazume koje su imali. Kako su nam rekli prijatelji para, Nikola je zbog razlike u godinama pomalo nesiguran u sebe.

Oni posljednjih desetak dana uživaju zajedno. Prvo su osam dana krstarili Jadranom na Vortex cruiseu Ane Bučević, na kojem je Gazdina kći dečka zavodila u jednodijelnom bikiniju Dior od 1500 kuna, a onda se Iva pratiteljima na svojoj društvenoj mreži, koju naziva “banka ljubavi”, javila iz Imotskog.

Nikola je njena prva ljubav nakon razvoda od Hrvoja Balenta 2019., s kojim je 18 godina bila u braku.

Idi na 24sata

Komentari 153

  • Istinaisamoistina 12.08.2021.

    Prvo krstarila sa vortexom pa se onda išla pomoliti i u Međugorje za svaki slučaj pa što god od toga dvoga upali. Šteta samo što troši tolike novce na krpe, za takav stil kakav preferira savjetujem joj radije neka se oblači na placu, izgledat će isto a ušparati novce.

  • VLADEK72 12.08.2021.

    Ova debela baba je dosadila i Bogu i vragu s objavama kako se provodi. Bolje da čita Kazneni zakon i pripremi se za ročište zajedno s lopovima ocem i braćom.

  • _Varešak_ 12.08.2021.

    Nadam se da će joj molitva biti uslišana.

Komentiraj...
Vidi sve komentare