To je to što me zanima!

Gdje je guza? Lopez je dobila svoju Barbie, no nema oblina

Obožavatelje nije oduševila minireplika latino dive jer su je napravili bez oblina. Tvorci najprodavanije lutke na svijetu nisu se mogli odlučiti kako prikazati pjevačicu
Vidi originalni članak

Jedina sličnost između nove Barbie i J.Lo je bujna valovita kosa. Jennifer je postala seks-simbol jer se ne srami jakih bokova i velike stražnjice, a lutka je mršavica, žale se fanovi.

Tvorci najprodavanije lutke na svijetu nisu se mogli odlučiti kako prikazati Jennifer Lopez (43) pa su je napravili u dvije verzije. Za glumačku ih je nadahnula prošlogodišnja dodjela Oscara na kojoj je J.Lo nosila haljinu Zuhaira Murada. Lutka pjevačica nosi prozirni kombinezon s kristalima u kakvom je Lopez nastupala na zadnjoj svjetskoj turneji. Obje barbike u SAD-u će se prodavati za oko 150 kuna.

- Preslatke su. Čuvat ću ih na posebnome mjestu u kući. Sigurna sam da će se i moja petogodišnja kći Emma igrati s njima - kaže Jennifer.

Ima dijamante od 3,2 milijuna kuna   

Najskupljoj lutki Barbie nakit je dizajnirao Stefano Canturi. Ogrlicu od ružičastog i niza bijelih dijamanata predstavili su prije tri godine na Australskom tjednu mode. Cijena joj je čak 3,2 milijuna kuna.     

J.Lo tvrdi: Nikad nisam bila na bilo kakvoj plastičnoj operaciji

Idi na 24sata

Komentari 40

  • kung fu panda 11.11.2013.

    ovo će muški kupovati

  • gabriela-st2 11.11.2013.

    1. nema guz na nju 2. ne lici joj 3. koje su ovo gluposti?!

  • Silvana7 Ri 11.11.2013.

    Barbie Lopez...Nikako mi ne ide zajedno..Trebali su odabrati neku punašniju i krupniju lutku kao role model kad je već dotična starleta u pitanju..Možda neku posebnu na napuhavanje..S posebnim naglaskom na stražnjicu :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare