To je to što me zanima!

Gdje je Nicole? Lewis Hamilton sam otišao na odmor u planine

Vozač Formule 1 sam je otputovao na odmor u planine u kojima se priprema za nadolazeću sezonu. S djevojkom Nicole početkom siječnja uživao je na Havajima
Vidi originalni članak

Vozač Formule 1 na Twitteru je objavio fotografije na kojima pozira tijekom odmora u planinama Colorado Rocky. Na jednoj od fotografija Lewis Hamilton (28) zamišljeno gleda u daljinu nakon treniniranja u planinama u kojima se priprema za nadolazeću sezonu s Mercedesom .

- Veliki san, nebo nije granica, to je samo pogled - napisao je Hamilton.

Pozirao je i tijekom vožnje u privatnom zrakoplovu i na planinskom vrhu. Vozač Formule 1 početkom mjeseca je uživao na egzotičnom odmoru s djevojkom Nicole Scherzinger (34) s kojom je u vezi četiri godine. Par je uživao na njezinim rodnim Havajima. Bivša pjevačica Pussycat Dollsa nedavno je u intervjuu otkrila da bi se voljela skrasiti.

- Voljela bih se udati, ali Lewis me još nije zaprosio - rekla je u posljednjem intervju pjevačica koja ipak još ne želi djecu.

- Trenutačno sam usredotočena na svoju karijeru. Vidim da puno žena ima lijepu djecu u kasnijim godinama. A mogu i zamrznuti jajašca - rekla je.

Idi na 24sata

Komentari 39

  • bezinspiracije 28.01.2013.

    Pa kada Nicole više voli očito plaže nego planinarenje. ;)

  • WOMANIZER 28.01.2013.

    predivna je ova prva fotografija!

  • libeluli 28.01.2013.

    kako je dosadno bez F1 i Moto GP... jedva čekam početak sezone...

Komentiraj...
Vidi sve komentare