To je to što me zanima!

Gdje mu je muškost? Alex se ne usudi prigovoriti ženi

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Nakon što su se vjenčali u Las Vegasu, Jordan i Alex Reid planiraju obnoviti bračne zavjete. Price za tu prigodu tjera supruga na estetsku operaciju
Vidi originalni članak

Katie Price (31) nagovara svog muža Alexa Reida (34) da operira nos i uši kako bi na svadbenim fotografijama izgledao ljepše. Alex to ne želi, ali se ne usudi prigovoriti svojoj supruzi.
- Alex je nos slomio 20 puta zbog borbe u ringu pa Jordan želi da ode na operaciju. Također želi da ode na botox kako bi bio ljepši na slikama - rekao je njihov obiteljski prijatelj. Katie planira poslati muža na estetsku operaciju par tjedana prije njihove velike svadbene svečanosti.
- Jedino što Reid smije je sastaviti popis ljudi koji želi na svadbi, ali Jordan će imati ipak zadnju riječ. Ona odlučuje i o tome što će Alex nositi na sebi, a on se ne usudi prigovoriti - rekao je njihov prijatelj. Par se oženio prije 10-ak dana u Las Vegasu, a u svibnju planiraju obnoviti bračne zavjete. Na vjenčanju su bili samo bliski prijatelji.

JORDAN JE PRETJERALA S KVARCANJEM
Starleta se odlučila počastiti tretmanom tamnjenja koji jako voli, ali se malo duže zadržala u solariju iz kojeg je izašla 'spržena'. Svoj novi preplanuli ten pokazala je na londonskom aerodromu.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • pathfinder 15.02.2010.

    jos jedna ljadro, koja brije da je zvijezda !! a decko joj ne prigovara, jer u prijašnjim člancima piše kako je teža peder*ina

  • kontesa nera_1 15.02.2010.

    siljota,mati rodila idi ota,i to ne mislim na ovoga

  • predsjednik03 15.02.2010.

    pošpricaj ju papane

Komentiraj...
Vidi sve komentare