To je to što me zanima!

Gego: Nosio sam hašiš na "Farmu", a neki i kokain...

Gego tvrdi da je imao zalihu te da su Anti donosili kokain. Pjevač otkriva da je drogu prošvercao u čarapi te da je bilo dogovora s čuvarima "Farme"
Vidi originalni članak

Na farmu sam ponio zalihu hašiša za tri tjedna. Fino sam si to rasporedio po danima. Kad sam izašao, ostalo mi je za još jedan džoint, otkriva Stjepan Barišić Gego. Drogu je, kaže, na farmu prošvercao u čarapi. I nije bio jedini koji je to učinio.
- Ante si je ponio kokaina za tjedan dana. Simona mi je rekla da se dogovorio s čuvarima farme da mu nakon tog dostavljaju još droge - tvrdi Gego. Ante Gotovac je izašao iz showa nakon šest dana pa je ilegalnu dostavu eventualno mogao koristiti tek u drugom boravku na farmi.
- Povratak Ante i Simone na farmu je namještaljka. Za nju su gledatelji možda i glasovali jer je simpatična, ali pouzdano znam da su 'farmeri’ glasovali da se vrati Ante jer im je to naredio Siniša Svilan. Prema njegovoj naredbi, morali su glasovati i da ja izađem, to su mi rekli Mario, Ante i Simona - kaže hvarski “Bob Marley”. Namještaljke su razlog njegova odlaska s farme, a ne to što je ostao bez hašiša.
- Svilan namješta pobjedu Simoni Gotovac. On šuruje s Antom, koji je blesan jer to okolo priča - zaključuje Gego.

NOVA TV: TUŽIT ĆEMO GEGU ZBOG LAŽI
Nova TV oštro demantira neistine koje je iznio Stjepan Barišić. Zbog nanošenja štete ugledu Nove TV, direktora programa Siniše Svilana i projekta “Farma” Nova planira poduzeti sve raspoložive pravne poteze.

Idi na 24sata

Komentari 45

  • gradelji 08.06.2009.

    da izjavljuju da se drogiraju i sve to i nikom ništa, a onu ženu što su je odvojili od djeta i odveli je u zatvor zbog iste stvari, ma serem se na našu policiju i pravosuđe, šta je, njih nesmijete strpati u buksu, a samohranu majku smijete, sramite se gamadi jedna

  • DorothyPerkins 23.05.2009.

    Koji su ti tzv. celebrityji budale... Ajme... Nemam komentara...

  • aurora73 18.05.2009.

    Šta je Gego ovdje sjeo na portal i dijeli LOŠE ocijene na vlastite članke? :))

Komentiraj...
Vidi sve komentare