To je to što me zanima!

Gego: Priznao sam preljub jer imam grižnju savjesti

Hrvatski Bob Marley rastaje se od Splićanke Marine nakon šest mjeseci braka. Vjenčali su se na Hvaru. Medeni mjesec proveli su na Kreti
Vidi originalni članak

Loše mi je i žao što je ovako završilo između mene i Marine. To nije bilo to. Da sam je dovoljno volio, ne bih je varao, govori hvarski pjevač Stjepan Barišić, poznatiji kao Gego.
- Grižnja savjesti izjedala me iznutra. Morao sam supruzi priznati da joj već dulje nisam vjeran. Toliko joj dugujem - dodaje Gego (38), koji je nakon samo šest mjeseci braka odlučio rastati se od Splićanke Marine (24). Prije tjedan dana Marina se iselila iz njihova hvarskog doma. Sve se, kaže Gego, počelo urušavati nakon medenog mjeseca na Kreti.
- Svađali smo se, ali nisam je tukao. Sad ću tugu utopiti u pjesmama - priznaje hrvatski Bob Marley. Gego i Marina upoznali su se prije tri godine. Zaljubili su se na prvi pogled tijekom njegova koncerta u Omišu. O rastavi se počelo šuškati nakon što su Gegu na Hvaru vidjeli u društvu atraktivne brinete.

DULJE TRAJE PARNICA OD BRAKA
Ako se stranke dogovore, rastava u prosjeku traje oko dva mjeseca. Ako je nešto sporno, poput visine alimentacije ili neriješenih odnosa, može trajati više od dvije godine, kaže odvjetnik Nenad Škare. Među domaćim zvijezdama najkraći brak imala je Lana Pavić. Od Ivora Vucelića rastala se nakon dva mjeseca, i to zbog Baneta Brkljača. Dominik Sedlar rastao se od Paole Poljak nakon godinu dana, navodno zbog preljuba.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Gara 29.01.2008.

    Dobro da si prizno pošto ima kretena a i kretenuša koji varaju di god stignu a onda lipo još dođu kući prave se fini i posteni ili naprave cirkus jer nekaže se đabe da je napad najbolja obrana!

  • roccoroker 29.01.2008.

    Ovaj kao da je tek izašao iz pećine, koji primitivac

  • bronx77 28.01.2008.

    ovakvu debilnu izjavu dugo nisam cula. neandrtalac

Komentiraj...
Vidi sve komentare