To je to što me zanima!

Gemma, hitno moraš zaposliti stilista ako želiš naći frajera!

Zvijezda britanskog reality showa 'The Only Way Is Essex' zaboravila je s glave skinuti uvijače za kosu. Odjevena u haljinu nalik stolnjaku prošetala se tržnicom
Vidi originalni članak

Gemma Collins (30) prošetala se Londonom s novom frizurom. Zvijezda britanskog reality showa 'The Only Way Is Essex' zaboravila je s glave skinuti uvijače za kosu. Odjevena u haljinu nalik stolnjaku prošetala se tržnicom i obavila šoping. Nije se obazirala na znatiželjne poglede. Krajnje je vrijeme da Gemma, ako želi naći pravog muškarca, zaposli i novog stilista.

Nema dečka pa si sama mora kupovati cvijeće i voziti auto 

Kiselog smiješka stvari je ubacila u automobil. Raspoloženje je pokušala popraviti kupnjom velikog buketa cvijeća.

Pretjerala je sa solarijem pa vikala na okupljene fotografe

Nedavno je bila gošća na humanitarnoj zabavi. Preplanulog tena vikala je na fotografe. Možda nam je Gemma zaspala u solariju.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • GaravušaGarava 04.10.2011.

    I kaj onda???? I da se zaogrnula zavjesom pa šta? Ima pravo radit kaj hoće, jbt više nesmiješ iz kuće izać osim ako nisi odjeven po naskupljoj i zadnjoj modi i ako nisi sex bomba...

  • peter_1 03.10.2011.

    pa osim stilista mora unajmiti i par plastičnih kirurga i šanse da nađe frajera naglo bi joj porasle na 50-50 ili drugim riječima možda bi si našla frajera a možda i ne!

Komentiraj...
Vidi sve komentare