To je to što me zanima!

George Clooney i Brad Pitt u drami o pravu gayeva na brak

U kazalištu će čitati dijelove iz sudskog zapisnika sa suđenja na kojem je ljudima homoseksualne orijentacije u Kaliforniji zabranjeno da sklapaju brakove
Vidi originalni članak

Smiješno mi je kad negdje pročitam da sam gay, ali isto tako neću se uvrijediti niti žustro poricati napisano jer bi to bilo bezobrazno prema nekim mojim prijateljima koji jesu gay, izjavio je nedavno George Clooney (50). 

Clooney će ponovno surađivati s Bradom Pittom (48). Ovog puta dečki neće snimati film, već će zajedno raditi na drami '8' kojoj je tema borba pripadnika gay zajednice za pravo braka u Kaliforniji. 

Redatelj drame je Rob Reiner, a većina teksta, čije dijelove će čitati Clooney i Pitt, su transkripti sa suda. Brad će čitati dijelove koje je u sudnici izgovorio sudac koji je presudio da su gay brakovi protuustavni iako su ih glasači u Kaliforniji 2008. podržali. Clooney i Martin Sheen čitat će izjave odvjetnika. 

Izvedba će se prenositi na internetu.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Florijan 03.03.2012.

    Hamletovsko pitanje, danas je modificirano: To be, (gay) or not to be.... Dobro su raspoređeni u politici i medijima, pa se stvara utisak da ih ima više i da su moćniji nego što je to u stvarnosti. Prolazna moda koja upravo doživljava svoju kulminaciju. What comes up, must come down....

  • nuša matanova 03.03.2012.

    lijep, lijepši uhh

  • mimicro 03.03.2012.

    Ma FUUUj kakvo pravo za gay brakove pa to što prije 100 godina nije bilo normalno danas je IN :O užasss

Komentiraj...
Vidi sve komentare