To je to što me zanima!

George Clooney je u svom govoru ismijao M. Carey...

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Hollywoodski glumac u New Yorku je na dodjelii nagrada ismijao pijanu pjevačicu. Pozvan je da dodjeli Wesu Andersonu nagradu za najbolji film
Vidi originalni članak

Sada sam totalno pijan kao i Mariah Carey neki dan, rekao je George Clooney (42) ismijavajući pjevačicu. On je prije dva dana pozvan da u New Yorku dodjeli nagradu redatelju Wesu Andersonu za najbolji film 'Fantastic Mr. Fox'. Tijekom govora sprdao se s Mariah. Pjevačica je nedavno došla mrtva pijana na dodjelu nagrada Međunarodnog filmskog festivala u Palm Springsu. Diva je na ceremoniju kasnila 20 minuta, a na pozornici je pijana nekoliko minuta pričala  besmislice i govorila voditelju da ga voli. Glumac je tijekom govora rekao da je on sin novinara i da novinare razumije.
- Volim čitati novine. Želim vam svima puno sreće tijekom recesije. Ja sam vaš fan i nadam se da ćete nastaviti raditi novinarski posao. Hvala vam puno - rekao je George.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • saloma 13.01.2010.

    kakva god da je sad jedno joj se mora priznati, ima vrhunski glas kakav malo koja pjevačica ima i jako mlada je postala zvjezda. iza sebe ima hrpu hitova i što se tiče glazbe je postigla više negoli sam clooney glumom. a i on se u zadnje vrijeme samo ruga uspješnim pjevačicama. prvo madonna, pa mariah, koja je sljedeća?

  • Webeto 13.01.2010.

    Žena je mrak i ljudski je proslavila svoje dostignuće.

  • SunTzu 13.01.2010.

    a Maraja , koje je to prasce..DNO DNA, ne bi se cudio da oskara dobije sad

Komentiraj...
Vidi sve komentare