To je to što me zanima!

George i Amal dali 800.000 kn da im se blizanci ne dosađuju...

Naravno, kućicu za igranje radili su svjetski poznati dizajneri. Jedna od njih je i Barbara Butler koja je godinama unazad specijalizirana isključivo za uređenje dječjih kuća
Vidi originalni članak

Već neko vrijeme šuška se kako George Clooney (59) i odvjetnica Amal Alamuddin (42) nisu u sretnom braku. I dok oni te napise nisu ni negirati niti potvrdili, strani mediji pišu kako ih u zajedništvu drže jedino dvogodišnji blizanci, kći Ella i sin Alexander. 

I ptice na grani znaju kako bogati i slavni svojoj djeci najčešće kupuju luksuzne igračke, brendiranu garderobu, skupocjenu obuću pa stoga ne čudi podatak da je par Clooney 'iskeširao' 800 tisuća kuna kako bi im mezimci uživali u luksuznoj kućici. 

Naime, u dvorištu obiteljske vile odlučili su izgraditi mjesto gdje će im se djeca igrati. I da, kućica, iako namijenjena za mališane imat će sve karakteristike uobičajene kuće za život. Funkcionalna kuhinja, kupaonica, sobe, i naravno, veliki prostor sa raznim zabavnim sadržajem. Od rekvizita poput zip - linea pa do žirafe u prirodnoj veličini. Ma, prava bajka za djecu. 

Naravno, kućicu za igranje radili su svjetski poznati dizajneri. Jedna od njih je i Barbara Butler koja je godinama unazad specijalizirana isključivo za uređenje dječjih kuća. Na projektu je radio i Michael Smith, koji je slavu stekao nakon što je Baracku Obami preuredio ured. 

POGLEDAJTE VIDEO:

  Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Cirenac 14.04.2020.

    Tko masti ima i ajaj maže.

Komentiraj...
Vidi sve komentare