To je to što me zanima!

Georgina i Ronaldova sestra se oglasile nakon poraza: Taj tvoj prijatelj i trener je pogriješio...

Danas je tvoj prijatelj i trener donio pogrešnu odluku. Onaj prijatelj za kojeg imaš toliko riječi divljenja i poštovanja. Isti onaj koji je, kad te stavio na teren, vidio kako se sve promijenilo, napisala je Georgina
Vidi originalni članak

Nakon što je Portugal poražen i eliminiran sa Svjetskog prvenstva u Katru, zaručnica Cristiana Ronalda (37), Georgina Rodriguez (28), kritički je komentirala poteze portugalskog izbornika Fernanda Santosa (68).

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Danas je tvoj prijatelj i trener donio pogrešnu odluku. Onaj prijatelj za kojeg imaš toliko riječi divljenja i poštovanja. Isti onaj koji je, kad te stavio na teren, vidio kako se sve promijenilo, ali bilo je prekasno. Možeš. Nemojte podcjenjivati ​​najboljeg igrača svijeta, njegovo najmoćnije oružje. Još manje treba se zauzimati za one koji to ne zaslužuju. Život nam daje lekcije. Danas ne gubimo, mi učimo. Divimo vam se - napisala je Georgina na Instagramu uz fotografiju Ronalda. 

Nakon poraza Portugala na Instagramu se oglasila i Ronaldova starija sestra, pjevačica Katia Aveiro (45). 

- Čeka se popis krivaca za ovaj poraz... Pametni komentatori u Portugalu moraju biti zabrinuti hoće li posao krenuti... Tužno za momčad, sada je važno podići glavu i slijediti put... Bog zna sve stvari - napisala je Katia. 

- Ovo je ono što mi slama srce... Na kraju, radi se o našem, o mom i o ponosu koji imam na njega... I priči koju je napisao. .. S mnogo borbe i mnogo slave. S tobom smo, brate, do smrti - zaključila je Ronaldova sestra. 

Georgina je vjerno bodrila svojeg zaručnika, ali nakon gubitka od Maroka za Portugal je završilo Svjetsko prvenstvo, a Ronaldo je odigrao možda zadnju utakmicu u dresu reprezentacije. 

Ronaldo nije mogao zadržati emocije te je pao na koljena i počeo plakati kada je argentinski sudac Tello označio kraj utakmice. Tješili su ga suigrači i stožer, pa čak i Marokanci, a jedan od najboljih nogometaša u povijesti jednostavno nije mogao suspregnuti suze.

Georgina je bila nezadovoljna i u osmini polufinala kada su igrali protiv Švicarske, a Ronaldo je na teren izašao prvi put u 74. minuti. 

NAŠLA DRUGU ZANIMACIJU Ronaldova Georgina bijesna: Šteta što nisam mogla gledati najboljeg igrača svih 90 minuta

- Čestitke Portugalu. Dok je 11 igrača pjevalo ili zabijalo golove, svi ti golovi su bili postignuti od vas. Kakva šteta što nisam mogla gledati najboljeg igrača na svijetu svih 90 minuta. Obožavatelji nisu prestajali skandirati njegovo ime. Nadam se da će Bog i njegov dragi prijatelj Fernando nastaviti imati širom otvorene ruke i pomoći nam da zablistamo još jednu noć - napisala je Georgina ispod fotografija s utakmice. 

 

Idi na 24sata

Komentari 37

  • zvizdač 11.12.2022.

    Točno se vidi koliko gergoviolina voli Portugal i muža kad se obukla u navijački dres.

  • Pleniki_HrvatskiRatni Dobrovoljac91. 11.12.2022.

    i ovu izjavu je ONA smislila ?! pa otkad se može pi..om razmišljat ?!?!

  • Neugodna Istina 11.12.2022.

    Georgina vrsni nogometni poznavalac

Komentiraj...
Vidi sve komentare