To je to što me zanima!

Georgina pozirala golišava, ali pažnju uzela deka od 9500 kn

Ronaldova izabranica pomno bira odjeću za sebe. Ista je stvar kada je u pitanju obuća pa pazi i na papuče koje nosi u kući. Redovito kupuje modne komade svojeg omiljenog brenda
Vidi originalni članak

Djevojka nogometaša Cristiana Ronalda (35), manekenka Georgina Rodriguez (26), uživa u predblagdanskom raspoloženju. Ukrasila je božićno drvce u dnevnom boravku i ponosno pozirala na bijelom kauču pored njega.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Voljeti sebe početak je ljubavne priče koja nema kraja - napisala je Goergina u opisu fotografije. Osim božićnog drvca, posebnu pozornost ukrali su luksuzni detalji s potpisom brenda Louis Vuitton. 

Rodriguez je pozirala u crvenom čipkastom bodiju, a na nogama je nosila papuče poznatog brenda čija je cijena na službenim stranicama Louisa Vuittona 8700 kuna.

KOŠTAJU 10.000 KUNA Georgina pozirala golišava, ali su pažnju 'ukrale' skupe papuče

Na kauču je imala i deku s logotipom brenda čija je cijena 9500 kuna. Pratitelji su je u komentarima pohvalili na račun izgleda.

A kako je ukrasila kuću za nadolazeće blagdane, Georgina je pokazala na društvenim mrežama već prije nekoliko dana. Osim raskošne božićne jelke, koja stoji u kutu dnevnog boravka, ona i Ronaldo stavili su i razne ukrase na prozore - snjegoviće, sobove, male borove. 

Pažnju je 'ukrao' Djed Božićnjak koji sjedi na tronu u njihovoj dnevnoj sobi. No nije u pitanju uobičajeni Djed Mraz u crvenom odijelu, već je njihov cijeli bijeli, što je zbunilo brojne pratitelje. 

- Zbog čega je Djed Mraz bijel? - pitali su se manekenkini pratitelji. 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 40

  • Lui 14 25.12.2020.

    Materijalno materijano, i opet materijalno jučer, danas sutra. Doručak, ručak, večera i opet. Jadno.

  • plameni jazavac 14.12.2020.

    Jel ovo ona knor hahaha

  • BMW f 30🇭🇷 14.12.2020.

    Uh Georgina....Bomba....😜

Komentiraj...
Vidi sve komentare