To je to što me zanima!

Gerard Butler u Beogradu uživa u čvarcima i kajmaku

Glumac je smješten u predsjedničkom apartmanu luksuznog srpskog hotela. Za ručak je od osoblja tražio da mu se pripreme neki domaći specijaliteti
Vidi originalni članak

Američki glumac Gerard Butler (40) koji se proslavio filmom '300', u utorak je došao u Beograd. Tamo će s Ralphom Fiennesom (47) glumiti u filmu 'Koriolan', piše srpski Blic. Trenutačno se nalazi u beogradskom hotelu Hyatt, smješten u predsjedničkom apartmanu koji se prostire na 250 metara kvadratnih. U ponedjeljak je od osoblja hotela tražio da mu se za ručak serviraju srpski specijaliteti poput roštilja, kajmaka i 'duvan čvaraka', piše srpski Alo. Šljivovicu jedino nije probao jer je prije 12 godina prestao piti alkohol. Da bi sačuvao tijelo u formi,  Gerard je zatražio pristup teretani i wellnessu kako bi se mogao bolje pripremiti za ulogu. U filmu će glumiti zapovijednika Volščanske vojske. Izjavio je da je veoma zadovoljan jer glumi u adaptaciji Sheakespearove drame s glumačkom postavom koju čine Vanessa Redgrave, Brian Cox i Ralph Fiennes.
- S obzirom da Ralph glumi Koriolana, a ja njegovo neprijatelja Tulioja Aufidija, Ralph me stalno zove Tulije - izjavio je za srpske medije. U filmu će glumiti i srpski glumci poput Dragana Mićanovića, Svetoslava Goncića te Slavka Štimca. U posljednje vrijeme šuška se kako je glumac u vezi s glumicom Jennifer Aniston (41). Njih dvoje su nedavno na premijeri uhvaćeni kako se drpaju iza leđa dok su pozirali na crvenom tepihu.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • karter 21.04.2010.

    Zanima me samo jedno, a nije objašnjeno - Kakvi su to -duvan čvarci?

  • Bloomy 21.04.2010.

    pa dobro ne kuzim vas,nije da je tip sad ne znam kolko poseban,ali sad bas da mu se tolko rugate,ko da nist nije napravio. njegovi filmovi koje ja znam,a nisam obozavatelj: ps volim te,attila,ružna istina,the bounthy hunter,pa gamer tak nekaj,znaci tu ih je pet koje ja znam i svi su manje vise dobri i glumljeni sa glumcima sa a liste,pa ne znam onda nije valjda tolko los,ha?

  • Mali Mujo 21.04.2010.

    . . . dobar je glumac!

Komentiraj...
Vidi sve komentare