To je to što me zanima!

Gerard Depardieu optužen za silovanje: Dokazat će nevinost

Glumca je tužila 20-godišnja glumica i plesačica, tvrde dnevne novine Le Parisien. Ona je rekla da ju je Gerard dva puta spolno zlostavljao na probama za kazališnu predstavu
Vidi originalni članak

Međunarodni dan nestalih osoba posvećujemo svim nestalima u Domovinskom ratu. Još se traga za 1922 ljudi. Ovo su njihove priče... 

On apsolutno osporava bilo kakav napad i silovanje, rekao je odvjetnik Gerarda Depardieua (69) za agenciju France Presse. Pariško tužiteljstvo je pokrenuo istragu o francuskom glumcu zbog navodnog silovanja i seksualnih napada nakon što je protiv njega predana tužba sudu u Aix-en-Provenceu. 

- Žalim zbog javnog obilježja te procedure koja nanosi veliku štetu Gerardu Depardieu, za čiju nedužnost sam uvjeren da će biti dokazana - istaknuo je glumčev odvjetnik. Usto je pozvao na maksimalnu suzdržanost u poštivanju prava svih strana. 

Depardieua je tužila 20-godišnja glumica i plesačica, tvrde dnevne novine Le Parisien. Ona je rekla da ju je Gerard dva puta spolno zlostavljao na probama za kazališnu predstavu, 7. i 13. i kolovoza u pariškom hotelu gdje on živi. 

Depardieu se svrstava među najplodnije francuske glumce i do sada je odigrao uloge u 170 filmovima. Dobio je i međunarodno priznanje 1990. nakon glavne uloge u komediji na engleskom jeziku 'Zelena karta'. 

VIDI OVO: 10 slučajeva u kojima je Meghan Markle kopirala stil princeze Diane.

 

---> https://nestali.24sata.hr/

 

Idi na 24sata

Komentari 16

  • makisa 31.08.2018.

    Makro

  • CarminaBurana 31.08.2018.

    lik je legenda...meni ne smeta njegov izgled, ima karizmu

  • VlastaŠantek 31.08.2018.

    ma daj, kak bi taj nekog siloval ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare