To je to što me zanima!

Gerard Pique s novom curom i roditeljima odmara u Hrvatskoj

Novopečeni par u Dubrovniku nije bio sam. S njima su bili i roditelji bivšeg nogometaša. Par se nedavno uselio u kuću koja je bila prvi dom Pique i Shakire
Vidi originalni članak

Gerard Pique (36) na sebe je navukao bijes javnosti kada je prekinuo s kolumbijskom pjevačicom Shakirom (46). Popularnu pjevačicu je ostavio zbog mlade ljepotice Clare Chie. Magazin Lecturas objavio je fotografije Pique i Chie na odmoru u Hrvatskoj.

OMRAŽENI PAR Pique i nova djevojka Clara Chia Marti sele se u novi dom koji je nekada dijelio sa Shakirom

Fotografija na naslovnici popularnog magazina prikazuje Piquea kako sjedi na dasci za veslanje dok njegova odabranica vesla. Kasnije su zamijenili uloge. Lecturas navodi kako je par na odmoru u Dubrovniku, a tamo nisu bili sami. S njima su došli i Piqueovi roditelji koji im prave društvo.

MOGUĆI NOVI PAR Shakira bodrila Hamiltona na Silverstoneu, kasnije su partijali

Novopečeni je nedavno počeo i živjeti zajedno. Kolumbijska pjevačica zbog Piquea se prije 12 godina preselila u Barcelonu, a sada u njihovom prvom zajedničkom domu nogometaš živi s Clarom, djevojkom s kojom ju je prevario. 

OD BIVŠE POBJEĆI NE MOŽE 'Shakira, Shakira' odjekivalo se u klubu dok je Pique stajao na pozornici: Bilo mu je neugodno

Pique i Shakira zajedno imaju dva sina Milana (10) i Sashu (8). Njihov je dramatičan prekid punio naslovnice mjesecima, posebice nakon što je Kolumbijka bivšeg prozvala u pjesmi 'Burp Music Sessions, Vol. 53'. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • KusNjega 31.08.2023.

    Imam osjećaj da njegova mama glavna u svakoj njegovoj vezi. Čitao sam kako su planski Šakiru izbacili iz kuće, stavio je očuha kao vlasnika, a očuh ju iselio. Očito ih nije briga za unučad, važno da je mamita uvijek u prvom planu!!

  • Ugodan 31.08.2023.

    A ti šakira pivaj

Komentiraj...
Vidi sve komentare