To je to što me zanima!

Gibo na novom albumu greškom objavio krivu pjesmu: 'Ni mi ne znamo kako se to dogodilo...'

Umjesto posljednje pjesme, koja je navedena, 'Ko si, da si', vlasnika jednog od 600 napravljenih primjeraka iznenadit će orkestralni uvod u pjesmu koja se zove 'Božjon voljom'
Vidi originalni članak

Gibonni (53) ima novu pjesmu, ali samo za vlasnike 'starinskih' gramofona i kantautorovog raitetnog mini LP-ja 'U po' ure' u vinilnom izdanju. 

POGLEDAJTE VIDEO 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na vinilu se samo na prvi pogled nalaze sve iste pjesme kao na CD-u i streaming servisima, no priča je ipak malo drugačija. Umjesto posljednje pjesme, koja je navedena, 'Ko si, da si', vlasnika jednog od 600 napravljenih primjeraka iznenadit će orkestralni uvod u pjesmu koja se zove 'Božjon voljom'. Naravno, pjesma nije navedena jer nije trebala biti na albumu. 

Za Slobodnu Dalmaciju pjevač Gibonni objasnio je kako je došlo do takve pogreške. 

- U češku firmu koja je trebala otisnuti ploču poslali smo master snimku na kojoj je zadnja pjesma morala biti ista kao i na CD-u. No, otišla je kriva, na kojoj je ova druga. Budući da Česi to nisu uspjeli otisnuti u dogovorenom roku, proslijedili su ga u Španjolsku, drugoj firmi, kojoj smo mi poslali pravi, ali tamo se dogodila zamjena. Kako, ne znamo. Na vinilu je na kraju pjesma "Božjon voljom", iako na omotu piše da je na njezinu mjestu "Ko si da si" - rekao je.

SAMO RIJETKI IMAJU GAŽU Doček Nove godine 2022. je sve bliže: Evo gdje će sve nastupiti najveće estradne zvijezde regije

Stoga, ukoliko dođete u posjed jednog od 600 primjeraka Gibonnijeva vinilnog mini LP-ja, pokušajte ga sačuvati, jer tko zna...Naime, Gibonni će uskoro otisnuti i 'pravo' izdanje s pjesmom 'Ko si, da si' na kraju, a ovih prvih 600 primjeraka mogla bi postati 'limitirano izdanje'.

Orkestralni dio u pjesmi 'Božjon voljom' raspisao je Ranko Rihtman, a otpjevala ju je velika pjevačica Amira Medunjanin.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • Libinje 12.11.2021.

    Teško je reći što mu se događa u zadnje vrijeme . Tako talentiran glazbenik , dobro je pisao kako za sebe tako i za druge , pjesme su imale dušu , bile su melodične , pijevne i lako pamtljive a ovo sada 😱😱😱😱 Njegove se pjesme više ne mogu pjevati jer su tekstovi tipa , mater mete , ja joj dajen španjulet , ona uzima upaljač , pome su zrile .Reklo bi se teška konfuzija . Jedino su za ples , onako kad si upola omamljen ( bilo čim ) pa se lagano ljuljaš i briga te za išta .Šteta , šteta , kao nešto je visoko na stranim ljestvicama a i to je zbog ritma , jer da razumiju riječi drukčije bi bilo a tako je dobrih pjesama napisao

  • emachines525 12.11.2021.

    alkohol

  • talman 12.11.2021.

    Marketinški trik ali uzalud, umro je davno talent u njemu

Komentiraj...
Vidi sve komentare