To je to što me zanima!

Gibonni s ljubimcima spava u krevetu: 'Rosie Stipišić me čuva'

Glazbenik je na društvenim mrežama objavio niz fotografija svojih kućnih ljubimaca. Na jednoj leži u krevetu s kujicom Rosie, a na drugoj mu mačak Pepper sjedi u krilu. Objavom je raznježio svoje pratitelje
Vidi originalni članak

Zlatan Stipišić Gibonni (53) ima kujicu njemačkog špica Rosie i britanskog kratkodlakog mačka Peppera. On je jedan od vlasnika koji svojim čupavim ljubimcima dozvoli spavanje u krevetu s njim.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na društvenim mrežama objavio je niz fotografija svojih kućnih ljubimaca. Na jednoj leži u krevetu s kujicom, a na drugoj mu mačak sjedi u krilu.

- Rosie Stipišić mi čuva mozak od bespotrebnih informacija, a Pepper Stipišić tabane od pogrešnih koraka. Nevjerojatni suživot mačke, psa i čovjeka - komentirao je glazbenik.

Fotografijama je raznježio pratitelje, koji su ispod objave ostavili niz oduševljenih komentara. 'Preslatko', 'Divno' i 'Harmonija suživota', pisali su mu.

ODUŠEVIO OBOŽAVATELJE Gibonni se pridružio Instagramu pa objasnio razloge: 'Ovo je moj jedini način samoobrane...'

U obitelji glazbenika 2020. bila je tuga kad je njihova trogodišnjeg njemačkog špica Pepija usmrtio američki staford. Šetala ga je Gibina supruga Sanja. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare