To je to što me zanima!

Gibsonova bivša bankrotirala: Mel, pomozi, imam samo 50 kn

Bivšu djevojku holivudskoga glumca do bankrota je dovela bitka za skrbništvo koju je s Melom Gibsonom vodila prije četiri godine. Par je u vezi bio samo godinu dana
Vidi originalni članak

Iako mjesečno od bivšeg dečka Mela Gibsona (58) dobiva više od 112.000 kuna alimentacije za njihovu kćer Luciju (4), Oksana Grigorieva (44) ipak je uspjela ostati bez novčića.

Ruska pijanistica i pjevačica tvrdi kako na bankovnom računu ima samo 50 kuna.

- Što mi vrijede nekretnine kad imam dugove od dva milijuna kuna? U posljednjih šest mjeseci dobila sam samo 200 dolara (op.a. 1000 kuna) honorara za sviranje - kaže Oksana.

Bivšu djevojku holivudskoga glumca do bankrota je dovela bitka za skrbništvo koju je s Gibsonom vodila prije četiri godine. Sud je odredio da joj Mel u ratama isplati pet milijuna kuna. Ruskinja je tijekom suđenja promijenila 40 odvjetnika, a petorici duguje više od milijun kuna. 

Zbog lagodnog života nagomilala je dugove i na kreditnim karticama. Glumac joj je godinu prije, da izbjegne sud, ponudio 84 milijuna kuna, ali je to odbila. 
Gibson je zbog Oksane ostavio suprugu Robyn i sedmero djece. S Ruskinjom je bio u vezi samo godinu dana, a nakon prekida Grigorieva je objavila i audiosnimke na kojima ju je glumac brutalno vrijeđao.

Idi na 24sata

Komentari 56

  • RockNrolla_1 21.02.2014.

    ma nedaj jos nis nemoj bit idiot!!!!

  • fiore 21.02.2014.

    kako je to žalosno,nudio joj lijepu cifru da odustane od suđenja,a sad ga moli za pomoć?na šta su žene spale?ima nekretnine,pa prodaj i namiri dug!ne možeš imat i ovce i novce!

  • biciklist 21.02.2014.

    nije Mel naivan kak izgleda s tim velikim plavim očima

Komentiraj...
Vidi sve komentare