To je to što me zanima!

Gigi je otkrila: Gubim kile jer imam problema sa štitnjačom

Nakon kritika da su sestre Hadidi na reviju Victoria's Secret došle mršavije no ikad, Gigi je otkrila da je pokušavala ne smršavjeti prije revije no nije uspjela zbog lijekova koje pije
Vidi originalni članak

Otkako je oboljela od hipotireoze, Gigi Hadid (21) često je umorna i iscrpljena.

- Nisam željela izgubiti još više kilograma pred reviju, a metabolizam mi se luđački promijenio te ga ne mogu kontrolirati - rekla je Gigi.

Manekenka se ljuti na liječnike koji joj već dvije godine ne mogu pronaći terapiju koja će joj ukloniti simptome bolesti.

- Još ni jednom nisam bila na bolovanju. Previše mi je stalo do karijere - odlučna je manekenka. Otkako je počela piti lijekove, Gigi se, tvrdi, osjeća bolje. Energije joj nije nedostajalo prije dva mjeseca kad je laktom počela udarati obožavatelja.

Ukrajinski pranker zaletio se na nju i zagrlio je na ulici, zbog čega se ona otimala i vrištala. U sukob se uključila i njezina sestra Bella koja gradi manekensku karijeru po uzoru na sestru. 

Gigina majka Yolanda (52) u javnosti često priča i o lajmskoj bolesti od koje pate ona, njena kći Bella (20) i njen sin Anwar (17).  Radi se o bakterijskoj infekciji koju ljudima prenose zaraženi krpelji, a simptomi uključuju osip i bol u zglobovima i mišićima. 

 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Boki8 12.12.2016.

    Cura nista posebno ni on ni sestra

  • Popolo 09.12.2016.

    a moguce..

  • ritabeluga 09.12.2016.

    to su gluposti kod hashimotha se kila dobivaju, a ne gube...kao i kod hipotireoze....

Komentiraj...
Vidi sve komentare