Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
13 komentara

Gigi je otkrila: Gubim kile jer imam problema sa štitnjačom

Nakon kritika da su sestre Hadidi na reviju Victoria's Secret došle mršavije no ikad, Gigi je otkrila da je pokušavala ne smršavjeti prije revije no nije uspjela zbog lijekova koje pije

Victoria's Secret Fashion Show 2016
Foto: Hubert Boesl/DPA/PIXSELL
13 komentara

Otkako je oboljela od hipotireoze, Gigi Hadid (21) često je umorna i iscrpljena.

- Nisam željela izgubiti još više kilograma pred reviju, a metabolizam mi se luđački promijenio te ga ne mogu kontrolirati - rekla je Gigi.

Manekenka se ljuti na liječnike koji joj već dvije godine ne mogu pronaći terapiju koja će joj ukloniti simptome bolesti.

- Još ni jednom nisam bila na bolovanju. Previše mi je stalo do karijere - odlučna je manekenka. Otkako je počela piti lijekove, Gigi se, tvrdi, osjeća bolje. Energije joj nije nedostajalo prije dva mjeseca kad je laktom počela udarati obožavatelja.

 

A photo posted by Gigi Hadid (@gigihadid) on

Ukrajinski pranker zaletio se na nju i zagrlio je na ulici, zbog čega se ona otimala i vrištala. U sukob se uključila i njezina sestra Bella koja gradi manekensku karijeru po uzoru na sestru. 

Gigina majka Yolanda (52) u javnosti često priča i o lajmskoj bolesti od koje pate ona, njena kći Bella (20) i njen sin Anwar (17).  Radi se o bakterijskoj infekciji koju ljudima prenose zaraženi krpelji, a simptomi uključuju osip i bol u zglobovima i mišićima. 

 

@reebok @reebokwomen #PerfectNever #BeMoreHuman

A photo posted by Gigi Hadid (@gigihadid) on

 

Naši partneri pišu
Message