To je to što me zanima!

Gimnastičarku nitko nije vidio od 2018., rodila je Putinu djecu?

Šuškalo se kako je bivša sportašica dobila blizance s predsjednikom Rusije prošlog travnja. Vezu s Putinom je navodno započela još prije 12 godina
Vidi originalni članak

Ruska gimnastičarka i osvajačica zlatne olimpijske medalje Alina Kabajeva (37) nije viđena u javnost od 2018. godine kad su ruski mediji objavili da je u drugom mjesecu trudnoće. Prema pisanju tamošnjih medija Alina je navodno prošlog travnja rodila blizance, ali javnost je zabrinuta jer je uopće nisu vidjeli, piše The Sun.

POGLEDAJTE VIDEO: Putinova ljubavnica je nestala

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Šuškalo se kako je bivša sportašica dobila blizance s ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom (68), piše The Sun. Alina je bila zastupnica u Putinovoj stranci Jedinstvena Rusija te šefica tvrtke National Media Group. Vezu s Putinom je navodno započela prije 12 godina.

Putin, inače, privatni život krije od javnosti. Skriva i svoje dvije odrasle kćeri te im je čak dao izraditi lažne osobne iskaznice.

NO VESELI GA NOVI START Putinu draži Trump: Kod Bidena je uočio 'proturusku retoriku'

- S obzirom da je Putin toliko opsesivan kad je u pitanju sigurnost njegove obitelji, činjenica da se Alina skriva dodatno učvršćuje sumnje da je zbilja rodila njegovu djecu - rekao je izvor za strane medije. 

Putin je do 2014. bio u braku s Ljudmilom Putin (62) te skupa imaju kćeri Katerinu (34) i Mariju (35). 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • mala vatra 10.10.2020.

    Ekipa ne podsjeća vas malo Vladek na Staljina? Ne fizički...već...

  • prokurator 09.10.2020.

    nemojte tako, pa to je car, ikona svih desničara.. šta sad ako je žensku zatvorio u podrum.

  • gillingham 09.10.2020.

    bolesni iskompleksirani patuljak, diktatorima i tiraninima je svojstveno da imaju mlade ljubavnice, kao zlocinac broz koji je silovao djecu

Komentiraj...
Vidi sve komentare