To je to što me zanima!

Gisele je nekoć bila siromašna: Tuširala sam se sa sestrama

Jedna od najplaćenijih supermodela na svijetu Gisele Bundchebn odrasla je u obitelji sa šestero djece. Sestre i ona zbog uštede su se nerijetko zajedno tuširale
Vidi originalni članak

Brazilska manekenka u intervjuu za časopis Vogue otkrila da se zbog siromaštva tijekom djetinjstva tuširala sa sestrama kako bi uštedjele na vodi. Gisele Budchen (31), koja je danas jedna od najplaćenijih modela na svijetu, odrasla je u obitelji sa šestero djece, a u kući su imali samo dvije sobe.

- Spavale smo na krevetima na kat i svaki put kad bi se neka od nas htjela istuširati uvijek smo sve navaljivale da budemo prve. Ponekad smo se skupa tuširale kako bi uštedjele - rekla je manekenka.

Manekenka, koja sa suprugom Tomom Bradyjem ima sina 23-mjesečnog sina Benjamina, ne krije da je obitelj za nju osnova svega.

- Zahvalna sam zbog toga. Mislim da bez toga ne bih otišla od kuće sa 16 godina. Svake godine se okupimo svi zajedno, moje sestre i njihovi muževi, djeca i naši roditelji. To je za mene sveto vrijeme - rekla je manekenka.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • maxxzg 04.11.2011.

    i tata bi sine :)

  • KanaanZg 03.11.2011.

    uhhhhhh da mi je vidjet tu cenu, ona sa sekicama , prskaju se vodom , dodjem ja ubacim se i jednu po jednu obradjujem...naravno ne kao klinke ( znam da ima tu bolesnih mozgova) vec fine 17/18ogodisnjakinje, taman zrele i napaljene

  • gđa78 03.11.2011.

    Eto,takva osoba zna i cjeni,a oni koji dobiju sve na pladnju-baš i ne.

Komentiraj...
Vidi sve komentare