To je to što me zanima!

Gitarist: Sjećam se da je penis M. Jaggera velik i jako ukusan

Pete Townshend, gitarist grupe The Who, demantirao je navode Keitha Richardsa kako Mick Jagger ima mali penis. Izjavio je kako se sjeća da je velik i jako ukusan
Vidi originalni članak

Na novinskoj konferenciji u Londonu povodom turneje benda, gitarist grupe The Who Pete Townshend komentirao je veličinu penisa frontmena Rolling Stonesa, Micka Jaggera.

- Kada se osvrnem na veličinu penisa Micka Jaggera, sjećam ga se kao velikog i veoma ukusnog - izjavio je Townshend osvrnuvši se na autobiografiju 'Life' gitarista Keitha Richardsa iz 2010. godine u kojoj je Richards napisao da Jagger ima mali penis.

Prema pisanju časopisa Rolling Stone, Townshend se našalio i na račun kolege iz benda, Rogera Daltreya.

- Ne sjećam se odlika Rogerovog penisa i ne bih ih se usudio spominjati - komentirao je gitarist.

Turneja grupe The Who počinje 1. studenog u Sunriseu na Floridi. U sklopu nje članovi benda posjetit će Boston, New York, Las Vegas i Los Angeles dok će posljednji koncert imati 26. veljače 2013. godine na Rhode Islandu.

Idi na 24sata

Komentari 65

  • BatlerBob 19.07.2012.

    gazimirovi plačenici

  • yelenko2305 19.07.2012.

    A dajte mi plusiće kaj ste tak zločesti... Dok komentiram ciceke nije dobro, dok komentiram pimpače opet vam ne paše - dajte malo ubacite smisao za humor, znam da ga svi imate negdje duboko u sebi...

  • MAMUNAMEGALO 19.07.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare